شناسهٔ خبر: 71416031 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

درخشش دو شناگر استان فارس در مسابقات شنای آزاد دبی

دو شناگر جوان استان فارس در ترکیب تیم ملی جوانان در مسابقات شنای آزاد دبی خوش درخشیدند.

صاحب‌خبر -

دوشناگر شیرازی با مربیگری امیر محمد شجاعی‌فرد توانستند در مسابقات شنای آزاد دبی سکوی قهرمانی این دوره از مسابقات را به خود اختصاص دهند.

در این رقابت‌ها ۱۳۰۰ شناگر از ۳۰ کشور در قالب ۱۲۲ تیم در رده‌های مختلف شرکت کردند که محمد مهدی غلامی و علیرضا عرب شناگران فارس توانستند مدال‌های رنگارنگی را کسب کنند.

در روز اول یک مدال طلا برای محمدمهدی غلامی و علیرضا عرب یک مدال نقره به ارمغان آورد و در ادامه نیز علیرضا عرب در ماده ۲۰۰ متر قورباغه رکورد ملی ایران را بهبود بخشید.

در روز دوم این رقابت‌ها، محمد مهدی غلامی مدال طلاو علیرضا عرب مدال برنز به‌دست آوردند و علیرضا عرب در ماده ۵۰ متر قورباغه رکورد ملی جوانان را شکست.

در سومین روز این رقابت‌ها نیز با مدال‌آوری شناگران جوان ایران ادامه یافت و محمدمهدی غلامی در ماده ۱۰۰متر پروانه با رکورد ۵۵ ثانیه و ۷۹ صدم ثانیه اول و مدال طلا را به دست آورد و همچنین علیرضا عرب در ماده ۲۰۰ متر قورباغه جوانان با رکورد ۲ دقیقه و ۱۷ ثانیه و ۶۸ صدم ثانیه به مقام دوم و مدال نقره دست یافت.

علیرضا عرب با ثبت رکورد جدید موفق شد رکورد ملی بزرگسالان در این ماده را که با زمان ۲ دقیقه و ۱۸ ثانیه و ۸۸ صدم ثانیه در اختیار آریا نسیمی شاد بود را به نام خود به ثبت برساند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی ورزش و جوانان فارس، از نکات برجسته این مسابقات حضور شناگر مدال‌آور المپیک بنجامین پروند از کشور انگلستان بود.

انتهای پیام