علی تقی زاده امروز در آئین تجهیز ۱۵ خانه ورزش روستایی و ۳، مدرسه شبانه روزی عشایری دختران، گفت: با توجه به دستورالعمل ابلاغی از سوی وزارت ورزش و جوانان و اعتبارات در نظر گرفته شده تلاش میشود با عمل به تمامی تعهدات خود در دیگر روستاهای استان خانه ورزش راهاندازی و ایجاد شود.
رئیس هیئت روستایی، عشایری و بازیهای بومی و محلی استان اردبیل افزود: توسعه و فراگیر کردن ورزش همگانی در جامعه، ترویج ورزش در میان نوجوانان و جوانان ساکن روستاها و تحقق مطالبات ورزشکاران در روستاها از اهداف ایجاد و راهاندازی خانه ورزش روستایی است.
به گفته او، ایجاد فضای مناسب ورزشی در روستاها و حاشیه شهرها علاوه بر غنی سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان، باعث کاهش آسیبهای اجتماعی و افزایش شور و نشاط اجتماعی میشود.
تقی زاده با اشاره به برگزاری جام پرچم، اظهار کرد: جام پرچم مهمترین راهکار برای کشف استعدادهای ورزشی در مناطق روستایی و عشایری و فرصتی مناسبی برای حضور و دیده شدن جوانان روستایی در مسابقات ورزشی است.
رئیس هیأت ورزشهای روستایی و بازیهای بومی محلی استان اردبیل بیان کرد: اولین دوره جام پرچم در سال ۱۴۰۱ فقط در رشته مینی فوتبال و در رده سنی آزاد برگزار شد، اما سال گذشته این مسابقات با هدف استعدادیابی در ردههای پایه به صورت تخصصی در سه رشته مینی فوتبال، کاراته و پرتاب وزنه در ۲ بخش آقایان و بانوان برگزار خواهد شد.
تقی زاده گفت: دور اول جام پرچم در استان اردبیل با حضور بیش از ۶ هزار ورزشکار در قالب ۷۰۰ تیم در دو بخش آقایان و بانوان در رشته مینی فوتبال و دور دوم آن در سال ۱۴۰۲ در رشتههای تخصصی مانند کاراته، پرتاب وزنه و مینی فوتبال با شرکت بیش از ۸۰۰ ورزشکار در قالب ۴۸ تیم برگزار شد.
او با اشاره به برگزاری مرحله شهرستانی، استانی و کشوری جام پرچم، افزود: ثبت نام برای دور سوم این جام، از ۲۵ بهمن ماه آغاز شده و در رشتههای مینی فوتبال روستایی، هفت سنگ مهارتی، چوب کشی، والیبال چهار نفر، دومیدانی شامل (دوی سرعت، پرتاب وزنه و دوی استقامت) در ۲ بخش آقایان و بانوان برگزار خواهد شد.
تقی زاده با اشاره به ظرفیتها و قابلیتهای جوانان منطقه، گفت: پارسال در مسابقات مرحله کشوری جام پرچم، نماینده استان اردبیل در رشته مینی فوتبال پنجم شد و یکی از بانوان استان با کسب رتبه سوم در مسابقات چوب کشی به اردوی تیم ملی دعوت شد.
رئیس هیأت ورزشهای روستایی و بازیهای بومی محلی استان اردبیل با اشاره به تجهیز ۱۲۰ خانه ورزش روستایی در اردبیل گفت: در آئین تجهیز خانههای ورزش روستایی در اردبیل روستاهای «قلعه جوق»، «بنگجه ملامحمد حسن»، «قاسم قشلاقی»، «روشنق» و «آقبلاغ رستم خان» از شهرستان اردبیل، روستای «شوراگل» از بیله سوار، روستای «گلیجان» از کوثر، روستای «هزار کندی»، «دوست کندی» از پارس آباد، روستای «آق بلاغ» و «ارباب کندی» از مشگین شهر، روستای «لرد» از خلخال، روستای «آزادلو» از گرمی، روستای «قره آغاج سفلی» از انگوت، روستای «جوراب» از نیر و مدارس شبانه روزی عشایری دخترانه بهاران مشگین شهر، راضیه خلخال و معصومه پارس اباد تجهیز شدند.
او ادامه داد: هدف از تجهیز این خانههای ورزشی توسعه و تجهیز و کاهش آسیبهای اجتماعی و همچنین در راستای همکاری در طرح ملی دختران آفتاب با وسایل ورزشی میز فوتبال دستی، تنیس روی میز، میز شطرنج، دارت، پک ورزش شامل البسه ورزشی، تیشرت، توپ والیبال، توپ فوتبال، توپ فوتسال و توپ خاکی، تاتامی راکت توپ ورزشی بود.
منبع:خبرگزاری مهر
تجهیز خانههای ورزش روستایی در اردبیل
رئیس هیئت روستایی، عشایری و بازیهای بومی و محلی استان اردبیل از تجهیز ۱۵ خانه ورزش روستایی و ۳ مدرسه عشایری در اردبیل خبر داد.
صاحبخبر -
∎