شناسهٔ خبر: 71414166 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تین نیوز | لینک خبر

چرا تفکیک وزارت راه و شهرسازی در مجلس رأی نیاورد؟

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی، درباره علت مخالفت مجلس با طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی توضیحاتی داد.

صاحب‌خبر - چرا تفکیک وزارت راه و شهرسازی در مجلس رأی نیاورد؟
تین نیوز |

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی، درباره علت مخالفت مجلس با طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی توضیحاتی داد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، حجت الاسلام جواد نیک بین با اشاره به مخالفت مجلس با کلیات طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی، گفت: علت مخالفت قاطبه نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تفکیک وزارت راه و شهرسازی آن بود که این کار، هزینه های اضافی به دولت تحمیل می کند.

وی بیان کرد: در واکنش به کسانی که می گویند تفکیک وزارت راه و شهرسازی برای دولت بار مالی ندارد، باید بگویم که این کار حداقل ۱۰ همت بار مالی برای دولت دارد.

نیک بین ادامه داد: از سوی دیگر، نظر نمایندگان مخالف طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی آن بود که با این تفکیک، کار خاصی اتفاق نمی افتد و نه تنها مشکلات حوزه مسکن و راه حل نمی شود، بلکه شرایط این حوزه ها بدتر هم خواهد شد.

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همچنین نمایندگان مخالف با طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی معتقد بودند آن کمکی که حوزه راهداری می تواند به حوزه شهرسازی کند، با این تفکیک از بین خواهد رفت و به همین دلایل بود که اکثریت نمایندگان مجلس شورای اسلامی با کلیات طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی مخالفت کردند.

گفتنی است، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز یکشنبه (۲۸ بهمن ماه) مجلس با ۱۵۳ رأی مخالف، ۱۰۶ رأی موافق و ۲ رأی ممتنع از مجموع ۲۶۱ رأی مأخوذه، با طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی مخالفت کردند.