به گزارش ایسنا، دکتر پیرحسین کولیوند در آیین افتتاحیه «اولین کنفرانس بینالمللی معلولیت و توانبخشی جسمی در نهضت صلیبسرخ و هلالاحمر» که امروز، ۲۹ بهمن ماه برگزار شد، اظهار کرد: افرادی در کشور هستند که به خدمات توانبخشی نیاز دارند. افراد به دلایل مختلف مانند تروما، حوادث ترافیکی، بیماریها، دوران جنگ تحمیلی و بلایای طبیعی دچار آسیب شدهاند.
وی درباره بازتوانی افراد دارای معلولیت گفت: جمعیت هلال احمر ایران با همکاری وزارت بهداشت، بنیاد شهید، بهزیستی نسبت به احداث مراکز ارائه خدمات توانبخشی اقدام کرده است. جمعیت هلال احمر، بیش از ۲۰۰ مرکز توانبخشی و بازتوانی دارد که با همکاری اعضای هیاتعلمی دانشگاهها به ارائه خدمات میپردازد. همچنین افراد داوطلب جمعیت هلالاحمر در حوزه توانبخشی فعالیت میکنند تا دردهای افراد دارای معلولیت کم شود.
کولیوند با بیان اینکه مراکز تولید اعضای مصنوعی را نیز در اختیار داریم، افزود: جمعیت هلال احمر ایران توانسته است اعضای مصنوعی هوشمند تولید کند.
رئیس جمعیت هلالاحمر ایران با اشاره به برگزاری اولین کنفرانس بینالمللی معلولیت و توانبخشی جسمی در نهضت صلیبسرخ و هلالاحمر گفت: ۹ اولویت را برای برگزاری این همایش در نظر گرفتهایم. اولین اولویت این است که نقش توانبخشی در تابآوری افراد دارای معلولیت را در کانون توجه قرار دهیم؛ برای امر توانبخشی سیاستگذاری کنیم. جمعیت هلال احمر ایران، وزارت بهداشت، بنیاد شهید و سازمان بهزیستی در کنار یکدیگر برای حوزه توانبخشی فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه همکاری بینالمللی در حوزه توانبخشی میبایست در کانون توجه قرار گیرد، افزود: با همکاری مشترک میتوانیم در زمینه توانبخشی، فرهنگسازی کنیم. فرهنگسازی به منظور پیشگیری از وقوع معلولیت بسیار اهمیت دارد؛ چرا میانگین تصادفهای جادهای در بسیاری از کشورها از میانگین جهانی بیشتر است؟
کولیوند درباره استفاده از فناوریهای نوین در حوزه توانبخشی گفت: استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی را در کانون توجه قرار دهیم و از این فناوری استفاده میکنیم. جمعیت هلالاحمر ایران از هوش مصنوعی استفاده میکند و موفق به تولید دست مصنوعی هوشمند شدهایم.
رئیس جمعیت هلالاحمر گفت: برنامهها و طرحهای خود را به یکدیگر معرفی کنیم. بسیاری از طرحها را میتوانیم با یکدیگر انجام دهیم و هنگامی که در کنار یکدیگر جمع شویم، دست خدا به همراه ما خواهد بود. امیدواریم برگزاری رویداد کنفرانس بینالمللی معلولیت و توانبخشی جسمی در نهضت صلیبسرخ و هلالاحمر، زمینهساز همکاریهای بینالمللی باشد.
وی گفت: امیدوارم که نسبت به دبیرخانه دائمی کنفرانس بینالمللی معلولیت و توانبخشی جسمی در نهضت صلیبسرخ و هلالاحمر اقدام کنیم و اواویتهای ۹گانه را به طور مستمر پیگیری کنیم.
کولیوند درباره اولویت نهم کنفرانس بینالمللی معلولیت و توانبخشی جسمی در نهضت صلیبسرخ و هلالاحمر گفت: رصد و پایش موفقیتها و بررسی علل شکستها، نهمین اولویت این رویداد است. شعار «ما میتوانیم» را سرلوحه خود قرار دهیم، ما در کنار یکدیگر میتوانیم یاریگر افراد نیازمند باشیم و آنها را به زنذگی خود بازگردانیم. به طور قطع، افراد دارای معلولیت نیز توانمندیهای خود را دارند.
انتهای پیام