منوچهر حبیبی، امروز (یکشنبه ۲۸ بهمن) در نشست با اتحادیه خبازان با بیان اینکه نان در سبد غذایی مردم نقش مهمی دارد، اظهار داشت: افرایش کیفیت نان بسیار مهم و ضروری است که بخشی از آن به کیفیت آرد و بخش دیگر به نحوه اجرا توسط خبازیها بازمیگردد.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه نان یکی از کالاهای ضروری در سبد غذایی مردم است، اظهار کرد: فعالیت نانواییها باید بهموقع و منظم باشد و ساعت کاری مشخص داشته باشند.
مدیر ارشد استان افزایش کیفیت نان را یک مطالبه جدی دانست و با تاکید بر لزوم ارائه نان با کیفیت به مردم، گفت: مردم در حال حاضر گلهمند هستند و در بحث کیفیت نان حرف برای گفتن دارند.
وی گفت: گندم هر استان ۱۰۰ درصد گندم جامع و کاملی نیست و نیازمند مخلوط شدن با گندم مناطق دیگر است که شرکت غله باید آن را دنبال کند تا شاهد افزایش کیفیت نان باشیم.
حبیبی همچنین با انتقاد از تنوع پایین نان در استان اظهار کرد: نانهای متنوعی از جمله لواش، تافتون، سنگک سنتی، سنگک صنعتی و ... باید به سهولت در دسترس همه مردم باشد.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه تهیه نان یک نیاز مستمر شهروندان است، گفت: در برخی از ساعات از جمله هشت شب به بعد تهیه نان از نانواییها برای شهروندان امکانپذیر نیست که لازم است ساعت کار تعدادی از نانوایی های کرمانشاه افزایش یابد و تا نیمه شب به مردم خدمترسانی کنند.
وی گفت: هشت منطقه در شهر کرمانشاه وجود دارد که پیشنهاد میشود در هر منطقه یک نانوایی شیفت شب داشته باشد و این رویه بعد از بررسی و تصمیمگیری در شهرستانها نیز پیگیری خواهد شد.
حبیبی همچنین پیشنهاد داد، بخش خصوصی و یا خود اتحادیه خبازان برای راهاندازی مجتمعهای نان پای کار بیاید و با بیان اینکه حمایتهای لازم از آنها صورت خواهد گرفت، گفت: این موضوع هم برای تامین نیاز مردم و هم با توجه به گردشگرپذیر بودن استان مهم و اثربخش است.
حبیبی همچنین با اشاره به مشکل قطع برق نانواییها، اظهار کرد: بانک سپه مکلف شود تسهیلات مورد نیاز خرید ژنراتور را پرداخت کند و در صورت عدم پرداخت اعلام شود تا این قضیه در پایتخت پیگیری شود.
وی همچنین در خصوص سهمیه آرد خبازیها،افزود: افزایش سهمیه آرد نانواییها را از طریق ملی پیگیری خواهم کرد.
انتهای پیام