شناسهٔ خبر: 71423821 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

ضرورت راه‌اندازی مجتمع نان در کرمانشاه

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه گفت: به منظور ارائه انواع نان و تسهیل دسترسی مردم، راه‌اندازی مجتمع نان در استان ضرورت دارد.

صاحب‌خبر -

علی ملکشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار کرد: باید به فکر راه‌اندازی مجتمع‌ نان در استان باشیم و نان‌های متنوعی از جمله لواش، تافتون، سنگک سنتی و سنگک صنعتی به سهولت در دسترس مردم قرار گیرد.

وی با اشاره به ضرورت ارتقای کیفیت نان در استان گفت: در ماه مبارک رمضان ساعات کار نانوایی‌ها تا زمان اذان افزایش یافته و هشت نانوایی برای شیفت شبانه در نظر گرفته شده‌ است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی کرمانشاه با بیان اینکه نان یکی از کالاهای ضروری در سبد غذایی مردم است که نقش مهمی در معیشت خانوار و رضایت‌مندی دارد، افزود: افزایش کیفیت نان ضروری است که بخشی از آن به کیفیت آرد و بخش دیگر به نحوه اجرا توسط خبازی‌ها بازمی‌گردد.

ملکشاهی با اشاره به تشکیل کارگروه تخصصی نان در استان، گفت: در این کارگروه تلاش خواهد شد تا با همکاری بین کارخانجات آردسازی و سازمان‌های نظارتی کیفیت آرد استان ارتقا یابد و مردم کرمانشاه شاهد پخت نان باکیفیت‌تر باشند.

وی با بیان اینکه در زمینه کیفیت نان آموزش مداوم برای واحدهای خبازی‌ در نظر گرفته شده است افزود: چنانچه به سمت روش سنتی فرآوری نان برویم، کیفیت نان نیز افزایش می‌یابد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی کرمانشاه گفت: فعالیت نانوایی‌ها باید به‌ موقع و منظم باشد و یک ساعت کاری مشخص داشته باشند.

ملکشاهی با بیان اینکه افزایش سهمیه آرد نانوایی‌ها در سطح ملی ملی توسط استاندار کرمانشاه پیگیری می‌شود افزود: تمام فرمانداران استان، مکلف به ایجاد گروه بازرسی متشکل از ادارات مختلف و مرتبط در زمینه پیگیری و نظارت بر حوزه آرد و نان هستند.

وی در پایان با بیان چگونگی نظارت بر نانوایی‌های آزاد پز در استان گفت: 50 واحد خبازی آزادپز در استان کرمانشاه وجود دارد که طبق آخرین مصوبات تنظیم بازار و شورای آرد و نان استان، نظارت و رصد این واحدها در دستور کار قرار گرفته است.

انتهای پیام/