به گزارش مفدا شیراز، در این بازدید، دکتر سمائی و دکتر حمیدیزاده با دقت به بررسی کیفیت مواد غذایی، فرآیند پخت و استانداردهای بهداشتی موجود پرداختند. آنها همچنین با کارکنان حاضر در سلف گفتگو کردند و نظرات و پیشنهادات آنان را در زمینه بهبود خدمات تغذیهای جویا شدند.
دکتر سمائی در این دیدار تأکید کرد: «سلامت و رضایت دانشجویان از خدمات تغذیهای از اولویتهای اصلی معاونت فرهنگی و دانشجویی است و ما همواره در تلاشیم تا شرایط بهتری را برای دانشجویان فراهم کنیم.»
همچنین دکتر حمیدیزاده بر ارتقای مستمر کیفیت غذا و بهبود خدمات رفاهی دانشجویان تأکید کرد و گفت: «با نظارت دقیقتر و اجرای استانداردهای جدید، امیدواریم تغذیه دانشجویان در سطحی مطلوبتر قرار گیرد.»
در پایان این بازدید، دو مقام مسئول بر اقداماتی عملیاتی برای بهبود فرآیند توزیع تغذیه و افزایش رضایت دانشجویان تأکید کردند.
این بازدید ظهر روز شنبه مورخ بیست و هفت بهمن ماه از سلف مرکزی دانشجویان صورت گرفت.