شناسهٔ خبر: 71393343 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

راهنمای خرید انواع دستگاه پر کن مایعات

در این مقاله به بررسی نکاتی که بر حذف نیروی انسانی توسط دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک تاثیرگذارند، می‌پردازیم و این دستگاه پرکاربرد و پرطرفدار را نیز به شما معرفی خواهیم کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، دستگاه‌های صنعتی اتوماتیک به یکی از بخش‌های جدایی‌ناپذیر صنایع مختلف تبدیل شده‌اند. این دستگاه‌ها در بسیاری از کسب و کارها از جمله صنایع بسته‌بندی محصولات، موجب افزایش سرعت تولید، کاهش خطای انسانی و صرفه‌جویی در هزینه‌ها می‌شوند. استفاده از دستگاه پرکن مایعات تمام اتوماتیک برای بسته‌بندی انواع مایعات در صنایع مختلف، با عملکرد خودکار خود نیاز به نیروی انسانی را به حداقل می‌رساند.

اتوماسیون صنعتی در واقع به معنای کنار گذاشتن نیروی کار است و این فرایند موجب کاهش تعداد نیروهای انسانی در کارخانجات و صنایع مختلف شده است، اما نمی‌تواند به طور کامل نقش اپراتورها را از بین ببرد. به همین دلیل در این مقاله به بررسی نکاتی که بر حذف نیروی انسانی توسط دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک تاثیرگذارند، می‌پردازیم و این دستگاه پرکاربرد و پرطرفدار را نیز به شما معرفی خواهیم کرد. پس این مطلب را تا انتها مطالعه نمائید.

برای خرید انواع دستگاه پرکن با شماره ۰۹۱۲۴۴۸۸۰۱۱ تماس بگیرید.

آیا دستگاه پرکن مایعات تمام اتوماتیک نیروی انسانی را حذف می‌کند؟

پیشرفت تکنولوژی در صنعت بسته‌بندی و تولید دستگاه‌های تمام اتوماتیک همچون دستگاه پرکن مایعات، موجب شده است که فرایند پر کردن، درب‌گذاری و گاهی برچسب زنی، بدون دخالت انسان‌ها و با دقت و سرعت بالا انجام شود. به همین دلیل این دستگاه‌ها به یک گزینه ایده‌آل برای بسیاری از تولیدکنندگان تبدیل شده‌اند. اما با وجود مواردی که ذکر شد، این سوال همیشه مطرح است که آیا با دستگاه پرکن مایعات تمام اتوماتیک، دیگر نیازی به نیروی انسانی در این بخش وجود ندارد؟

برای پاسخ به این سوال می‌توان گفت که اتوماسیون وابستگی به نیروی انسانی را به حداقل می‌رساند، اما معمولاً حذف کامل آن امکان‌پذیر نیست. زیرا در برخی موارد نیاز است که حداقل یک اپراتور بر عملکرد دستگاه، تأمین مواد اولیه، کنترل کیفیت و انجام تعمیرات دوره‌ای نظارت داشته باشد.

بنابراین می‌توان گفت که دستگاه‌های پرکن مایعات تمام اتوماتیک نقش تسهیل‌کننده و کاهش دهنده نیروهای انسانی را داشته و می‌تواند با این کار هزینه‌های عملیاتی شما را نیز به عنوان یک تولیدکننده به حداقل برساند.

آشنایی با دستگاه پرکن مایعات و انواع آن

دستگاه پرکن مایعات در واقع یکی از تجهیزات مهم در صنعت بسته‌بندی است که برای پر کردن بطری‌ها، ظروف مختلف و بسته‌های حاوی مایعات گوناگون مورد استفاده قرار می‌گیرد. دقت، سرعت و بهداشت بالای این دستگاه باعث شده است که بتوان آن را در صنایع مختلفی همچون غذایی، دارویی، آرایشی، شیمیایی و … به کار برد و بهره‌وری خطوط تولید خود را افزایش داد. این دستگاه انواع بسیار زیادی دارد که در ادامه به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.

راهنمای خرید انواع دستگاه پر کن مایعات

انواع دستگاه پرکن مایعات بر اساس نحوه عملکرد

دستگاه پرکن مایعات نیمه اتوماتیک: این دستگاه اغلب مراحل فرایند بسته بندی محصول را به صورت اتوماتیک انجام داده و برای بخش‌های دیگر باید اپراتور برای هدایت و کنترل فرآیند پر کردن حضور داشته باشد.

دستگاه پرکن مایعات تمام اتوماتیک: این دستگاه تمامی فرایند بسته بندی را خودکار و با سرعت بسیار بالا انجام داده و تنها کافی است اپراتور بر عملکرد دستگاه نظارت داشته باشد تا در صورت بروز هرگونه مشکل، در زمان کوتاهی آن را برطرف نماید.

انواع دستگاه پرکن مایعات بر اساس ویژگی‌های فنی

دستگاه پرکن مایعات ثقلی: این مدل از نیروی جاذبه برای پر کردن مایعات استفاده می‌کند و معمولاً برای مایعات رقیق مانند آب، شربت و روغن‌های سبک مناسب است.

دستگاه پرکن مایعات پمپی: در این نوع دستگاه یک پمپ وجود دارد که مایع را به داخل ظرف انتقال می‌دهد. از این دستگاه برای مایعاتی با غلظت متوسط همچون شامپو، مایع ظرفشویی و ضدیخ استفاده می‌شود.

دستگاه پرکن مایعات پیستونی: این دستگاه از یک سیلندر و پیستون جهت کنترل دقیق میزان مایع استفاده می‌کند و برای مواد غلیظ‌تر مانند سس، کرم، ژل و مربا انتخابی ایده‌آل است.

دستگاه پرکن وکیومی: در مدل وکیومی، هوا از داخل بطری یا ظرف مکیده شده و سپس مایع به داخل آن تزریق می‌شود. این دستگاه برای مایعاتی با گرانروی کم و محصولاتی که به دقت بالا نیاز دارند، به کار می‌رود.

راهنمای خرید انواع دستگاه پر کن مایعات

آیا استفاده از دستگاه پرکن مایعات به صرفه است؟

در بسیاری از صنایع تولیدی، استفاده از دستگاه پرکن مایعات، به یکی از راهکارهای مهم بهینه‌سازی بسته بندی تبدیل شده است. سوالی که برای بسیاری از تولیدکنندگان با آن مواجه می‌شوند، این است که آیا خرید و استفاده از این دستگاه‌ها از نظر اقتصادی به‌صرفه است یا خیر؟ برای پاسخ به این سوال باید عوامل زیر را درنظر بگیرید:

۱. کاهش هزینه‌های نیروی انسانی

با استفاده از دستگاه پرکن مایعات، نیاز به نیروی انسانی کاهش پیدا می‌کند، زیرا در مدل‌های تمام اتوماتیک، عمل پر کردن بدون نیاز به دخالت مستقیم اپراتور و با سرعت و دقت به مراتب بالاتر انجام می‌شود. بدین صورت هزینه‌های حقوق و مزایای نیروی انسانی کاهش پیدا می‌کند.

۲. کاهش هدررفت مواد اولیه

در روش‌های سنتی و دستی، هدررفت مایعات هنگام پر کردن ظرف امری رایج به شمار می‌رود. اما دستگاه پرکن با داشتن سیستم‌های دقیق اندازه‌گیری، مایعات را با حداقل خطا به داخل ظروف منتقل شده و ضایعات را کاهش می‌دهد.

۳. افزایش سرعت تولید

استفاده از دستگاه‌های پرکن مایعات تمام اتوماتیک، سرعت و دقت بالایی دارند؛ به همین دلیل می‌توانند سرعت تولید را به خوبی افزایش دهند و موجب صرفه‌جویی در زمان شوند.

۴. بهبود کیفیت و بهداشت محصولات

در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی باید استانداردهای بهداشتی به خوبی رعایت شوند. دستگاه‌های پرکن مایعات به دلیل عدم دخالت مستقیم دست انسان، خطر آلودگی را به حداقل رسانده و کیفیت و ماندگاری محصول را افزایش می‌دهند.

۵. هزینه‌های اولیه در برابر سود بلندمدت

یکی از دغدغه‌های تولیدکنندگان هنگام خرید دستگاه این است که هزینه اولیه آن چقدر بوده و آیا سود تولیدات در بلندمدت می‌تواند این هزینه را جبران کند یا خیر. انواع دستگاه پرکن مایعات قیمت‌های متنوعی دارند و بسته به میزان ظرفیت و سطح اتوماسیون می‌توانند هزینه اولیه متفاوتی داشته باشند. ممکن است سرمایه‌گذاری اولیه این دستگاه بالا به نظر برسد، اما با کاهش هزینه‌های نیروی کار، افزایش بهره‌مندی و کاهش هدررفت مواد، سرمایه اولیه باز خواهد گشت.

منبع: ماشین سازی خدری

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.