شناسهٔ خبر: 71389423 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

تردد ۲۹ هزار زائر از مرز مهران در نیمه شعبان

 نزدیک به ۲۹ هزار زائر از سراسر کشور، نیمه شعبان برای زیارت عتبات عالیات عراق از مرز بین المللی مهران در جنوب باختری استان ایلام تردد کردند.  نزدیک به ۲۹ هزار زائر از سراسر کشور، نیمه شعبان برای زیارت عتبات عالیات عراق از مرز بین المللی مهران در جنوب باختری استان ایلام تردد کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از ایلام، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام روز شنبه با اعلام این آمار گفت که ورود زائران به پایانه مرزی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برای سفر به عراق و زیارت عتبات عالیات این کشور در مناسبت های مذهبی نظیر نیمه شعبان چندین برابر افزایش می‌یابد.

«سید زاهدین چشمه خاور» در گفت و گو با ایرنا ادامه داد که در نیمه شعبان امسال، پایانه مرزی مهران همانند سال‌های گذشته به علت استقبال زائران برای سفر به عراق شلوغ و پرازدحام بود.

وی بیان کرد: با وجود ازدحام و شلوغی پایانه، خدمات دهی به زائران عتبات عالیات برای خروج از کشور در سریع‌ترین زمان و بدون مشکل انجام شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ایلام یادآور شد که ۶ میلیون و ۹۷۶ هزار و ۸۵۲ هزار نفر از ابتدای سال جاری تا پایان دی گذشته از مرز بین المللی مهران رفت و آمد کردند.

چشمه خاور ادامه داد: ۲ میلیون ۹۳۷ هزار و ۷۸۵ از این تعداد به کشور وارد و ۲ میلیون و ۸۱۶ هزار و ۶۴۶ نفر ایرانی نیز از مرز خارج شده‌اند.

وی افزود: در این بازه زمانی (ابتدای سال تا پایان دی) ۶۰۱ هزار و ۷۹۵ تبعه دیگر کشورها از مرز مهران خارج و ۶۲۰ هزار و ۶۲۶ نفر نیز وارد کشور شده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ایلام گفت: اکنون تردد زائران در مرز بین‌المللی مهران به آسانی و به صورت روان در حال انجام است.

انتهای پیام