شناسهٔ خبر: 71389014 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

ترافیک پرحجم و سنگین در معابر و بزرگراه‌های پایتخت

رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.

صاحب‌خبر -

سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ  با اشاره به وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های شهر تهران گفت: در مسیر غرب به شرق بزرگراه شیخ فضل الله نوری از بزرگراه آزادگان تا بزرگراه ستاری و در ادامه بزرگراه جناح تا جلال آل احمد، بزرگراه علامه جعفری از بزرگراه آزادگان تا بلوار تعاون و در ادامه بزرگراه حکیم از بلوار شقایق تا قبل از بزرگراه یادگار امام (ره)، شاهد بار ترافیکی پرحجم و سنگین هستیم.

وی افزود: مسیر شرق به غرب بزرگراه زین الدین قبل از بزرگراه امام علی (ع) تا خیابان شریعتی، بزرگراه شهید سلیمانی از امام علی (ع) تا سید خندان و بزرگراه شهید بابایی قبل از بلوار نیروی زمینی تا بزرگراه شهید صیاد شیرازی، بار ترافیکی پرحجم و سنگینی را به خود اختصاص داده است.

وی در ادامه گفت: در مسیر جنوب به شمال بزرگراه سعیدی از یافت آباد تا خیابان هاشمی، بزرگراه امام علی (ع) از خیابان جانبازان تا بزرگراه زین الدین، بزرگراه نواب از بزرگراه شهید چراغی تا تونل توحید و بزرگراه بسیج از سه راه افسریه تا قصر فیروزه، همچنان دارای بار ترافیکی پرحجم و سنگین است.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: شب گذشته در مسیر شمال به جنوب بزرگراه یاسینی حوالی ساعت: ۴:۲۰ بامداد، یک دستگاه خودرو سواری پژو ۲۰۶، به علت عدم توجه به جلو با یک دستگاه کامیون برخورد کرده که متأسفانه منجر به فوت راننده پژو و مصدوم شدن دونفر از سرنشینان شد و جزئیات این تصادف تلخ در دست بررسی است.