حسن میرزاآقابیک در گفتوگو با میزان، ضمن اشاره به شرایط ناگوار بسکتبال در ایران، اظهار داشت: در حال حاضر لیگ برتر بسکتبال ایران برای ارتقاء این رشته در کشور هیچگونه بازدهی ندارد چون بازیکنان خارجی و داخلی باکیفیتی نداریم و هیچ تلاشی هم برای بهبود آن صورت نگرفته است.
وی در ادامه افزود: قانوناً باید در سازمان لیگ بسکتبال ایران، مدیران باشگاهها حضور داشته باشند که کار میکنند و هزینه میکنند و در رابطه با برنامهها نظر بدهند، اما زمانی که برنامهها تحمیلی میشود، قطعاً آن بازدهی لازم را در لیگ برتر ندارد و در کمال بیبرنامگی برگزار میشود و یک تیمی میماند و یک تیمی انصراف میدهد!
مشکلات تیم ملی بسکتبال ریشهای است
میرزاآقابیک تصریح کرد: متأسفانه مشکلات تیم ملی بسکتبال ریشهای است؛ در زمان مرحوم محمود مشحون از داشتهها استفاده شد و در زمان طباطبایی نیز هیچ کار پایهای انجام نشد و نزدیک به ۸ سال است که هیچ کاری در تیم ملی انجام نشده که بخواهند بازخوردی از آن ببینند. داوری هم تجربه کافی مدیریتی ندارد و نمیتواند کاری انجام دهد.
وی اضافه کرد: شک نکنید اکثر انتقادات پیشکسوتان به فدراسیون بسکتبال خارج از حق نیست و در راستای ارتقاء این رشته است. جواد داوری پسر بسیار خوبی است، اما مدیر نیست. او با کدام سابقه رئیس فدراسیون بسکتبال شد؟ بزرگترین رزومه کاری او ۴ سال حضور در هیئت اصفهان بود که حتی ۵ سال مدیریت را هم پر نکرد. باید از وزارت ورزش و جوانان بپرسیم که چرا این جوان را به یکباره وارد مدیریت کردند؟
قواره این فدراسیون بسیار کوچک و ضعیف است
پیشکسوت بسکتبال ایران مطرح کرد: داوری چطوری میخواهد رشتهای که به المپیک میرفته و قهرمانی آسیا را در کارنامهاش دارد مدیریت کند و پدر آن رشته باشد وقتی یک مدیر بیتجربه است؟ این فدراسیون آدم بزرگ میخواهد و متأسفانه این تشکیلات به صورت خودمانی و رفاقتی اداره میشود!
وی ادامه داد: جواد داوری اگر میپذیرفت برخی از کارهایش اشتباه بوده، اکنون بسکتبال این حال و روز را نداشت، اما متأسفانه گوش شنوایی ندارد! باید قبول کند مسیر اشتباهی را طی کرده؛ او جوان است و تحمل این را ندارد بزرگتر از خودش را در این فدراسیون ببیند. این فدراسیون به جز آتشی که نفوذی هم ندارد، فرد بسکتبالی تمامعیار ندارد و قواره این فدراسیون بسیار کوچک و ضعیف است.
داوری و نزدیکانش میخواهند همه چیز به اسم خودشان ثبت شود
میرزاآقابیک در پاسخ به این پرسش که چرا داوری نتوانسته به وعدهاش در رابطه با جذب اسپانسرهای بزرگ در لیگ برتر و بسکتبال ایران عمل کند، گفت: برای جذب اسپانسر، رئیس باید بزرگ باشد، نباید این مسائل را تکرار کنم و جایز نیست، اما وقتی قواره بسکتبال کوچک میشود، همه چیز آن کوچک میشود. چرا بسکتبال قبلاً اسپانسر داشته، اما الان ندارد؟
وی در ادامه گفت: دلیلش این است داوری و نزدیکانش نمیتوانند آن تعامل لازم را با بازار بیزنس و تجارت داشته باشند و از آن عقب ماندهاند و میخواهند همه چیز به اسم خودشان ثبت شود. اسپانسر هم زمانی که هزینه میکند به دنبال سود و مزایای خود در تیمداری و تبلیغات است و دوست دارد دیده شود.
تمام هزینههای بسکتبال را باشگاهها میدهند، اما تنها ۴ نماینده در مجمع دارند
پیشکسوت بسکتبال ایران اشاره کرد: در کدام یک از اعزامهای تیم ملی، از باشگاههای طبیعت و مهرام و پتروشیمی و امثالهم سرپرست اعزام کردهاند یا حداقل از بدنه آنها در اعزامهایشان تحت عناوین مختلف استفاده کردهاند؟ در صفر تا صد اعزامها رفقای خودشان را بردهاند. کدام رئیس هیئت استان را همراه با تیم ملی اعزام کردهاند و با چه کسانی اصلاً تعامل داشتهاند؟
وی در رابطه با مجمع انتخاباتی این فدراسیون گفت: اعضای مجمع انتخاباتی بسکتبال ایران چون بسکتبالی نیستند، تفکراتشان سیاسی و منفعتطلبانه است. افراد این مجمع بسکتبالی نیستند.
میرزاآقابیک در پایان خاطرنشان کرد: من این ایراد را از احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان برای تمام مجامع گرفتم؛ به او گفتم مگر میشود در مجامع تنها ۴ نماینده باشگاه باشد در صورتی که تمام هزینههای بسکتبال را باشگاهها میدهند! باید به اندازه استانها نماینده باشگاه حضور داشته باشد. برخی از استانها را در مجمع میبینیم که بسکتبال ندارند اما نماینده برای رأی دادن دارند. این باشگاهها هزینه میکنند و بعد از مدتی با دیدن این اتفاقات دلسرد میشوند.
انتهای پیام/