شناسهٔ خبر: 71456985 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

پیشکسوت استقلال درگذشت

برنا - گروه ورزشی: غلامحسین فرزامی، پیشکسوت باشگاه استقلال درگذشت. برنا - گروه ورزشی: غلامحسین فرزامی، پیشکسوت باشگاه استقلال درگذشت.

صاحب‌خبر -

غلامحسین فرزامی فوتبالیست اسبق تیم ملی و باشگاه استقلال تهران صبح امروز ۱ اسفند ۱۴۰۳ درگذشت.

فرزامی که ۷۹ سال سن داشت سابقه قهرمانی در جام ملت‌های آسیا را دارد و اولین رئیس فدراسیون اسکواش ایران بعد از انقلاب بوده است.

باشگاه استقلال در این خصوص نوشت: «مرحوم فرزامی از اواسط دهه چهل تا اوایل دهه پنجاه شمسی در تیم استقلال بازی کرد و عضوی از تیم قهرمانی بود که اولین ستاره آسیایی را برای استقلال به دست آورد.

مرحوم فرزامی در تیم ملی فوتبال ایران هم درخشش زیادی داشت و از اعضای تیمی بود که قهرمان جام ملت‌های آسیا در سال ۴۷ شد. ایشان همچنین مدتی عضو هیات مدیره باشگاه استقلال هم بودند.

باشگاه استقلال ضایعه درگذشت مرحوم فرزامی را به خانواده ایشان، همبازیان و اهالی ورزش تسلیت می‌گوید و برای آن مرحوم علو درجات و غفران را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارد.»

زمان مراسم تشییع وی متعاقبا اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/