به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (آذربایجان غربی )، ارسلان شکری مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی گفت: طبق اطلاعات به دست آمده از دوربین های ثبت تخلف در محور های مواصلاتی استان، محور مهاباد-میاندوآب در محدوده ایستگاه آگریقاش با ۰.۳۲۴ درصد بیشترین تخلفات سرعت غیرمجاز را در دی ماه به خود اختصاص داد.
این مقام مسئول اظهار کرد: در دی ماه سال جاری بیش از ۲ میلیون تردد بین استانی در ورودی و خروجی استان ثبت شد که نسبت به مدت مشابه خود ۹.۲ درصد کاهش یافته است.
وی با اشاره به اینکه متوسط تردد بین استانی روزانه در دی ماه ۱۴۰۳ نزدیک به ۹۱ هزار تردد بود، اظهار کرد: تردد بین استانی روزانه در این ماه نسبت به ماه مشابه سال گذشته خود ۹.۲ در صد کاهش یافته است و بیشترین تردد در ورود و خروج به استان نیز در روز پنجشنبه ۲۵ دی ماه ثبت شد.
شکری با اشاره به اینکه محور مهاباد -ارومیه با متوسط تردد روزانه ی ۱۸ هزار و ۲۷۵ تردد پر تردد ترین محور استان در دی ماه اعلام شد، خاطر نشان کرد: بر اساس اطلاعات پلاک های ثبت شده در دوربین های پلاک خوان از ابتدای دی ماه، تقریبا ۷۸۳هزار و۸۷۰ پلاک خودرو یکتا در محورهای برون شهری استان آذربایجان غربی رویت شد از این پلاک ها حدود ۷۲۲ هزار و ۵۲۷ پلاک مربوط به وسایل نقلیه شخصی بوده است.
این مقام مسئول یادآور شد: بیشینه حضور وسایل نقلیه غیر بومی بر اساس پلاک خوانده شده توسط سامانه های پلاک خوان در بازه دی ماه، در روز جمعه ۲۸ دی و معادل ۱۸درصد کل وسایل نقلیه مشاهده شده بوده است.
وی با تاکید به اینکه ماندگاری وسایل نقلیه در استان نشان دهنده آن است که در ماه دی سالجاری تقریبا ۴۳ هزار وسیله نقلیه (معادل ۲۳ درصد از کل وسایل نقلیه غیربومی مشاهده شده در استان) بین ۱ تا ۳ روز در استان اقامت داشتند، افزود: بر اساس اطلاعات پلاک های ثبت شده در دوربین های پلاک خوان در دی ماه، بیش از یک میلیون وسیله نقلیه از استان آذربایجان غربی در سایر استان ها مشاهده شده و استان های آذربایجان شرقی، زنجان و تهران بیشترین سهم مقاصد سفر را در استان ها داشته اند.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی ادامه داد: براساس اطلاعات پلاک های ثبت شده در ماه قبل از مجموع نزدیک به ۸ میلیون تردد ثبت شده در استان، بیش از ۴۱ هزار مورد انواع تخلفات ثبت شد که تخلف بیش از ۳۰ کیلومتر بر ساعت، تجاوز از سرعت مجاز در این بازه ۴۱ هزار و ۱۵۲ مرتبه تکرار شد که نیازمند توجه ویژه و برخورد جدی از سمت نهاد ها و مسئولین ذیربط است.