به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ مجمع عمومی و سالیانه هیئت اسکیت استان قزوین روز شنبه با حضور هنرجو رئیس فدراسیون و عبلس علایی مقدم مدیرکل ورزش و جوانان استان و اعضا در محل اداره ورزش و جوانان قزوین برگزار شد.
عباس علایی مقدم در این مجمع گفت: از خدمات رئیس هیئت سپاسگزاریم اما اسکیت هم در ابعاد همگانی و قهرمانی در آسیا و المپیک می تواند ورزشکار اعزامی داشته باشد و کسب مدال کند.
وی گفت: در رشته همگانی خانواده ها علاقمندند تا فرزندانشان دراین رشته فعالیت کند و ما از ظرفیت شهرداری ها و مدارس و امکانات مجموعه های کارگری و دانشگاهی هم باید استفاده کنیم ودر بخش قهرمانی هم فعال باشیم.
علایی مقدم بیان کرد: سال گذشته تا پایان دیماه تعداد ورزشکاران بیمه شده اسکیت در استان حدود ۸۴۰ نفر بود که با اقدامات انجام شده امسال به ۸۹۱ نفر افزایش یافته است.
وی افزود: باید هیئت های شهرستانی حتما شناسه حساب داشته باشند تا بتوانیم کمک مالی کنیم و این که هنوز در شهرهای آوج و البرز نتوانسته اند شناسه بگیرند کوتاهی شده و ما نمی توانیم اعتباری اختصاص دهیم.
علایی مقدم بیان کرد: هیئت های شهرستانها مانند البرز و آوج حتما باید فعال شود و شهرهای دیگر را پوشش دهند و ما هم حمایت می کنیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تصریح کرد: تقویم سال آینده با مشورت مسئولان شهرستانها با کیفیت بالا تنظیم شود تا بتوانیم از ظرفیت فدراسیون برای آموزش هم استفاده کنیم.
وی افزود: هر شهرستان ۲۰ نفر ورزشکار خوب داشته باشد ما هم امتیاز میزبانی می دهیم و هم کمک می کنیم و تاکید داریم روی موضوعات فرهنگی بیشتر تلاش شود.
این مدیر گفت: با وجود قهرمانانی چون کاظمی، پاریاد و رحمانی، خان نایب و حاجی پهلوانی می توانید به مدالهای بیشتری فکر کنید.
علایی مقدم تصریح کرد: دو سال به مسابقات آسیایی وقت است و حتما روی ورزشکاران مدال آور کار شود و هدف گذاری کنید تا با اعزام قهرمانان استان بتوانید به مدال آوری برسید و رشته های پایه را هم جدی بگیرید.
انتهای پیام