به گزارش خبرگزاری تسنیم از درمیان، کارگروه توسعه مهارت شهرستان درمیان بهریاست فراشی سرپرست فرمانداری و با حضور رضایی مدیرکل دفتر اجرای راهبردی آموزش سازمان فنی و حرفهای کشور، کامرانی مدیرکل فنی و حرفهای استان و بذرافشان رئیس فنی و حرفهای شهرستان در محل سالن جلسات آیت الله رئیسی فرمانداری درمیان برگزار شد.
حلقه مفقوده توسعه و اشتغال شهرستان درمیان، مهارت است
غلامرضا فراشی در این جلسه با اشاره به اینکه حلقه مفقوده توسعه و اشتغال شهرستان مهارت است افزود: ضرورت همافزایی دستگاههای مختلف در حوزه مهارتآموزی بسیار بااهمیت است و چنانچه این همافزایی و هماهنگی وجود نداشته باشد به خنثیسازی و بیاثر بودن برنامهها منجر میشود.
سرپرست فرمانداری شهرستان درمیان اضافه کرد: در شهرستان درمیان اعضای شورای اداری پایکار گروه مهارت آموزی هستند و برای مهارتآموزی باید براساس نیازسنجی منطقه دورهها تعریف شوند تا مشاغل براساس ظرفیت منطقه توسعه یابد.
فراشی گفت: بنا بر تأکید استاندار و اهتمام مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان، شهرستان درمیان بهعنوان شهرستان معیار در توسعه آموزشهای روستایی انتخاب میشود و بهزودی با حضور استاندار چرخه آموزش روستایی افتتاح خواهد شد و مقرر شده است برای اشتغال در مناطق روستایی از محل اعتبارات مشاغل خانگی برای روستاها ردیف اعتباری مستقلی دیده شود.
اجرای طرح همنوا در کشور
مدیرکل اجرای راهبری آموزش سازمان فنی و حرفهای کشور نیز در این جلسه گفت: با برنامهریزیهای انجامشده سال 1404 سال تحول سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور خواهد بود.
رامین رضایی گفت: تقاضامحوری، تنظیمگری و استفاده از ظرفیت همه نهادها در رأس برنامههای سازمان خواهد بود.
توسعه مهارتهای حوزه اقتصاد دیجیتال در کشور
مدیرکل اجرای راهبری آموزش فنی و حرفهای کشور با اشاره به اجرای طرح همنوا در کشور گفت: در استان خراسان جنوبی همکاری این طرح که مراکز فنی و حرفهای را معین هنرستانهای شهرستان قرار میدهد از گذشته در حال اجرا بوده است و قطعاً گسترش خواهد یافت.
وی به توسعه مهارتهای حوزه اقتصاد دیجیتال اشاره کرد و گفت: قطعاً بهروزرسانی مهارتآموزی مدنظر است و در شهرستانها نیازسنجی آموزشی براساس بوم آن منطقه ترسیم خواهد شد.
لزوم نیازسنجی مهارتی در روستاهای استان
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان خراسان جنوبی نیز در کارگروه توسعه مهارت شهرستان درمیان از اجرای طرح توسعه آموزشهای مهارتی در روستاها در این شهرستان با همکاری و همافزایی دستگاههای مختلف اشاره کرد و گفت: دهیاران بهعنوان سکوی توسعه روستاها متولی انجام نیازسنجی مهارتی در روستای حوزه فعالیت خود خواهند بود.
حسن کامرانیفرد استفاده از ظرفیت صنایع و بنگاههای اقتصادی را در توسعه مهارتآموزی یادآور شد و گفت: بهزودی با انعقاد تفاهمنامه همکاری با کارخانه قند قهستان دو کارگاه مهارتآموزی در قهستان تجهیز و راهاندازی خواهد شد.
انتهای پیام/+
∎