شناسهٔ خبر: 71378342 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

دفتر نتانیاهو تبادل اسرای غزه را ناشی از فشار ترامپ دانست!

دفتر نتانیاهو در واکنش به ششمین دور از تبادل اسرا که امروز شنبه صورت گرفت، مدعی شد این تبادل اسرا به لطف اعمال فشار ترامپ انجام شده است.

صاحب‌خبر -

قدس؛ دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد ۳ اسیر اسرائیلی در نوار غزه آزاد شدند.

دفتر نتانیاهو مدعی شد: حماس تلاش کرد توافق آتش‌بس را نقض و یک بحران خیالی را ایجاد کند. اما به لطف اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا منصرف شد و آزادی اسرا ادامه دارد.

این نهاد اعلام کرد رژیم صهیونیستی برای آزادی تمامی اسرای خود در نزدیک‌ترین زمان ممکن با آمریکا هماهنگ می‌شود.

این در حالی است که «دکتر عبداللطیف القانوع»، سخنگوی حماس پیش از این گفت: از سرگیری روند تبادل اسرا طی امروز مطابق با تعهد ما به میانجی‌ها و اخذ تضمین‌های ما برای الزام دشمن به توافق بود.

سخنگوی حماس افزود: منتظریم تا دشمن بر اساس وعده‌ها و تضمین‌های میانجی‌ها به ما، اجرای پروتکل بشردوستانه را آغاز کند.

پس از آنکه به دلیل نقض‌های رژیم صهیونیستی و عدم پایبندی آن به مفاد توافق آتش‌بس، حماس توقف تبادل اسرا را اعلام کرد، سرانجام ششمین دور از تبادل اسرا در چارچوب مرحله اول آتش‌بس امروز شنبه اجرایی شد و ۳ اسیر صهیونیست در ازای آزادی ۳۶۹ اسیر فلسطینی آزاد شدند.

رئیس جمهور آمریکا دیروز جمعه گفت که اقدامات قاطعی در مورد غزه صورت خواهد گرفت و حماس باید تمامی اسرای صهیونیستی را آزاد کند. او درباره این اقدامات قاطع توضیحی نداد.