شناسهٔ خبر: 71377457 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: سازمان بهزیستی | لینک خبر

به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر

افتتاح مرکز اقامتی بهبود و بازتوانی افراد با اختلال مصرف مواد ویژه بانوان در شهرستان بویراحمد

امیدواریم به روزی برسیم که تمام زنان بهبود یافته در این گونه مراکز بعد از تکمیل دوره درمان به آغوش خانواده و جامعه باز گردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد/ افتتاح اولین مرکز اقامتی بهبود و بازتوانی افراد با اختلال مصرف مواد ویژه بانوان (ترنم) در یاسوج و در ادامه برنامه های دهه فجر جمعه 1403/11/26 با حضور دکتر اقطار، معاون پیشگیری از آسیب ها و بازتوانی اعتیاد، سازمان بهزیستی کشور، مدیر کل و معاونین بهزیستی استان، مدیرکل امور اجتماعی استانداری ،فرماندار شهرستان بویراحمد ، رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان،رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان ،معاون دادستان،مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری و روسای کلانتری های 11 و 14 در شهرستان بویراحمد افتتاح شد.

دکتر اقطار، معاون پیشگیری از آسیب ها و بازتوانی اعتیاد، سازمان بهزیستی کشور در آئین این افتتاحیه بر لزوم ارایة اطلاعات صحیح و مشاوره های روانشناختی به موقع و کارآمد به گروه های هدف از طریق خط ملی اعـتـیـاد بـه عـنـوان یـکـی از راهـبردهای اصـلـی در پیشگیری از آسیب های اجتماعی و اعتیاد مبتنی بـر الگوهای کمک رسانی تاکید نمودند.

ایشان با اشاره به نظارات برمراکز درمان و بازتوانی اعتیاد ،رعایت دستورالعمل ها و پروتکل های درمانی توسط همکاران افزودند یارانه مراکز درمان اعتیاد بصورت کامل تخصیص داده می شود.

اسماعیل دامیار،مدیرکل بهزیستی استان ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت قائم (عج)  و تشکر از زحمات مجموعه همکاران سازمان بهزیستی که همواره در صدد ایجاد شرایطی برای بهتر زیستن جامعه هدف هستند . اظهار داشت: این مرکز با ظرفیت 40 نفر توسط بخش خصوصی و نظارت سازمان بهزیستی دریاسوج افتتاح گردید.

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه در دهه‌های گذشته، اعتیاد مقوله‌ای کاملا مردانه قلمداد می‌شد و تصور عموم براین بود که ورود زنان به این عرصه و درگیری آنان با این موضوع بسیار ناچیز است اما نگاهی به آمارهای موجود مؤید تغییرات عمده در الگوهای سنی، جنسی، طبقاتی و فراگیری در کشورهای گوناگون است، گفت: از آنجایی که آسیب‌های فردی اعتیاد در زنان چه از جنبه مشکلات جسمی و روانی و چه از جنبه مسائل اجتماعی و درگیر نمودن مطلق خانواده به مراتب مخرب‌تر از موقعیت مشابه مردان است کماکان ضرورت ایجاد مراکز در شهرستان ها اجتناب ناپذیر است و دراین زمینه آماده همراهی و همکاری با بخش خصوصی برای رفع مشکلات بانوان هستیم.

اسماعیل دامیار با بیان اینکه زنان نیمی از جمعیت جامعه هستند که ماهیت عاطفی، جایگاه اجتماعی و تکالیفشان در نهاد خانواده به گونه‌ای است که اگر در دام اعتیاد بیفتند آسیب‌های مضاعفی برای خود و سایرین ایجاد می‌کنند بنابراین پیشگیری و درمان اعتیاد برای این قشر به مراتب حساستر و مهمتر است، خاطر نشان کرد:امیدواریم به روزی برسیم که تمام زنان بهبود یافته در این گونه مراکز بعد از تکمیل دوره درمان به آغوش خانواده و جامعه باز گردند.

افتتاح مرکز ترک اعتیاد بانوان افتتاح مرکز ترک اعتیاد بانوان افتتاح مرکز ترک اعتیاد بانوان افتتاح مرکز ترک اعتیاد بانوان افتتاح مرکز ترک اعتیاد بانوان افتتاح مرکز ترک اعتیاد بانوان افتتاح مرکز ترک اعتیاد بانوان افتتاح مرکز ترک اعتیاد بانوان افتتاح مرکز ترک اعتیاد بانوان افتتاح مرکز ترک اعتیاد بانوان افتتاح مرکز ترک اعتیاد بانوان افتتاح مرکز ترک اعتیاد بانوان