به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، مریم جلالی امروز جمعه 26 بهمنماه در آخرین روز از هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران از غرفههای مختلف سالنهای ۴۱ و ۸ بازدید کرد.
او در بازدید از سالن ۴۱ از غرفههای منطقه آزاد اروند، منطقه آزاد انزلی، جزیره قشم، منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس و نیز گردشگری روستایی بازدید کرد.
گفتوگو با مدیران این غرفهها و شنیدن نقطه نظرات فعالان بخش خصوصی حوزه صنایعدستی و همچنین تماشای هنرهای دستی و موسیقیهای محلی از جمله بخشهای دیگر این بازدید بود.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور در حاشیه این بازدید گفت: صنایعدستی میان فرهنگ و صنعت سرگردان است. در صنایعدستی سه بخش تولید، آموزش و فروش مطرح است که باید در این زمینه جدی گرفته شود.
جلالی ادامه داد: با تراکم تولید صنایعدستی روبرو هستیم، باید صنایعدستی را در سبد معیشتی مردم قرار دهیم و با استفاده از ظرفیتهای صادراتی و همچنین بازارچههای مرزی سعی کرد تا به تسهیلگری در حوزه صنایعدستی پرداخت.
او خاطرنشان کرد: این ظرفیت در منطقه آزاد اروند وجود دارد تا به دلیل مشوقهای حقوق گمرکی و معافیتهایی که وجود دارد، بتوان برای صنایعدستی از این طریق بازار خوبی را فراهم کرد.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور اشاره کرد: دنیا خلق روایتهایی تازه است و هر کسی که در خصوص گردشگری و صنایعدستی بتواند با اتکا به روایتهایی جدید و نو اقدامی انجام دهد، بدون شک موفق خواهد شد.
جلالی افزود: صنایعدستی در حوزه اشتغال ظرفیت بالایی دارد که نباید نسیت به آن غافل شد. صنعت کپوبافی در منطقه حتی از نفت نیز خیلی ارزش بالاتری دارد که باید برای توسعه این صنایعدستی نهایت تلاش را کرد.
او تصریح کرد: صادرات باید در درجه اهمیت بالایی برای صنایعدستی قرار بگیرد و میتوان به عنوان یک منبع درآمدزایی ارزی برای این صنعت جایگاه خاصی قائل شد.
بازدید از سیاه چادرهای محوطه و دیدار با برخی از فعالان بخش خصوصی
بازدید از غرفههای ادارت میراثفرهنگی کرمانشاه، کردستان، کهکیلویه و بویر احمد، سمنان، اردبیل و پژوهشگاه میراثفرهنگی در سالن ۷ از بخشهای دیگر این بازدید ۳ ساعته بود.
معاون صنایعدستی کشور در این دیدارها گفتوگوهایی صمیمی با هنرمندان استانی داشته و از حضور آنها در نمایشگاه و ارائه آثار شاخص و باکیفیت قدردانی کرد.
انتهای پیام