به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، میترا فردوسی، بنیانگذار و مدیر شتابدهنده «کمپ جنوب»، در این رویداد با اشاره به اهمیت ایجاد یک پایگاه محلی برای حمایت از کسبوکارهای خلاقانه در بوشهر، گفت: "هدف ما این است که افراد بومی که مفهوم کسبوکار خلاقانه را درک کردهاند، وارد این جریان شوند. ما دغدغهای ملی داریم و با همافزایی تلاش میکنیم این کمپ را پیش ببریم."
زهرا بهروز آذر، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اهمیت نقش زنان در دنیای کارآفرینی و ضرورت ترویج کارآفرینی اجتماعی گفت: "اگر کسی میخواهد در حوزه کارآفرینی فعالیت کند، باید ابتدا خود مسیر را طی کرده باشد و تجربه کارآفرینی را داشته باشد. کارآفرینی اجتماعی میتواند به توسعه پایدار و افزایش رفاه اجتماعی کمک کند. بنابراین، فعالان این حوزه باید با توجه به نیازهای محلی و اجتماعی، کسبوکارهایی راهاندازی کنند که نهتنها برای خود سودآوری داشته باشد، بلکه تأثیرات مثبت اجتماعی نیز بههمراه داشته باشد."
زهرابهروزآذر همچنین به اهمیت طراحی محصول در کارآفرینی اشاره کرد و گفت: "در سفرهای استانی که داشتم، بیشتر از همیشه احساس کردم که فضاهای حمایتی مانند این مرکز و شتابدهنده برای توانمندسازی افراد در جهت ایجاد کسبوکارهای جدید و تقویت کسبوکارهای موجود ضروری است. طراحی محصول از مهمترین حوزههایی است که باید بیشتر به آن پرداخته شود، چراکه شناخت درست از بازار و نیازهای آن، کلید موفقیت است."
معاون رئیس جمهور همچنین در ادامه افزود: "در حوزه کارآفرینی اجتماعی، اهمیت به ارزشهای مشترک، توجه به محیطزیست و فرهنگهای بومی بسیار حیاتی است. باید از ابتدا به افراد این نکته را آموزش داد که کسبوکارشان باید ارزش مشترک با جامعه داشته باشد. متأسفانه در حال حاضر، علیرغم پیشرفتهای چشمگیر در زمینه تحصیلات و اختراعات توسط زنان، تعداد کمتری از استارتاپها توسط زنان مدیریت میشود و دولت و فعالان این حوزه باید بهطور مشترک برای افزایش این سهم تلاش کنند."
رضا جمیلی، از بنیانگذاران و اعضای شتابدهنده «کمپ جنوب»، درباره فلسفه ایجاد این مرکز گفت: "از ابتدای دهه نود، ما و همکاران درگیر زیستبوم نوآوری بودیم و تلاش داشتیم که برای جنوب کشور فعالیتی مؤثر انجام دهیم. بهمرور دریافتیم که حوزههای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، بهویژه توانمندسازی زنان، نیازمند یک رویکرد منسجم هستند."
وی افزود: "ما شاهد ظهور نسل جدیدی از زنان کارآفرین بودیم که فعالیتهایشان نمونه مشابهی نداشت. به همین دلیل، تصمیم گرفتیم با ترکیب شبکه نوآوری، تسهیلگری اجتماعی و مهارتهای استارتاپی، بستری برای حمایت از این گروه ایجاد کنیم. این رویکرد منجر به شکلگیری کمپ جنوب شد که هدف آن آموزش مهارتهای کارآفرینی و پیوند نیروی خلاق جنوب با اکوسیستم نوآوری است."
این مرکز بهطور تخصصی بر استارتاپهای اجتماعی و کسبوکارهای خرد و متوسط تمرکز دارد و برنامه آموزشی و کارگاههای آن، گام مؤثری در جهت توانمندسازی افراد برای ایجاد کسبوکارهای نوآورانه و اجتماعی در استان بوشهر محسوب میشود و بهویژه بر اهمیت ترویج ارزشهای مشترک و مسئولیت اجتماعی در حوزه کارآفرینی تأکید دارد.
#سفر_وفاق
#بوشهر_مهد_وفاق
انتهای پیام