به گزارش ایلنا، حجت الاسلام عباس محمدحسنی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در جشنواره گوهرهای فاطمی که به میزبانی نیروی دریایی ارتش برگزار شد، ضمن تبریک ولادت حضرت بقیه الله الاعظم، دهه مبارکه فجر و ۴۷ سالگی انقلاب اسلامی ایران، به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره مشارکت گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اشاره کرد و گفت: معظم له فرمودند؛ ملت ایران در ۲۲ بهمن امسال قیام کردند. ما که قبلاً قیام کرده بودیم، اما حضور چشمگیر و آگاهانه مردم در این قیام قابل توجه بود.
وی در ادامه ضمن قدردانی از دستاندر کاران برگزاری جشنواره گوهرهای فاطمی، به آثار ارائه شده در جشنواره گوهرهای فاطمی اشاره کرد و افزود: این آثار نتیجه تلاش خواهران ما در ادارات مختلف است که معمولاً دیده نمیشوند و باید از آنها برای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف تقدیر کنیم.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با تأکید بر جایگاه زن در اسلام گفت: هیچ مکتبی به اندازه مکتب نورانی اسلام به مقام زن احترام نمیگذارد. در مکاتب غیر اسلامی، زن مورد بیاعتنایی و تحقیر قرار میگیرد، اما در اسلام، زن یک موجود آسمانی، با کرامت و منزلت است.
وی در ادامه به آیات و روایات اشاره کرد و گفت: زن اساس زندگی است و زندگی بدون زن مساوی با مرگ است.
حجت الاسلام محمدحسنی به اهمیت جایگاه زن در اسلام و تأثیر وی بر زندگی اشاره کرد و گفت: بر اساس آیات قرآن، زن اساس زندگی است و محور آن نیز حضرت زهرا (س) است که هستی با ایشان آغاز شده است.
نماینده ولی فقیه در ارتش افزود: حضرت زهرا (س) اوج یک زن مکرم و رشد یافته است. زن یک رشتهای از وجود قدسی حضرت زهراست و چنین ویژگیهایی در مکاتب دیگر دیده نمیشود.
حجت الاسلام محمدحسنی بزرگترین گمشده انسانها را آرامش دانست و تصریح کرد: قرآن میگوید که برای رسیدن به آرامش، آن را در وجود زن قرار دادهایم. زن مولد آرامش و مظهر آن است و این گزارهها جز در مکتب اسلام در سایر مکاتب وجود ندارد.
وی همچنین به نقش حیاتی زن در بقا نسل اشاره کرد و گفت: اگر زن نباشد، نسل به تاریخ سپرده میشود. زن و مرد مکمل یکدیگرند، اما متأسفانه دنیای امروز این فرصت را از زنان گرفته است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با تأکید بر اینکه زن باید به جایگاه خود توجه داشته باشد، گفت: تلاش اسلام از ابتدا این بوده که زن خدمت گیرنده و مرد خدمتکار او باشد. بار مالی زندگی بر دوش مرد است، حتی اگر زن ثروتمند باشد.
وی ادامه داد: زن هیچ مأموریتی در ارتباط با جهاد ندارد، اما جهاد برای حفاظت و صیانت از زن است. همه کارهای فرهنگی نیز برای صیانت از گوهر وجود زن انجام میشود.
حجت الاسلام محمدحسنی تصریح کرد: این مطالب مشروط به آن است که زن در مسیر صلاح گام بردارد. زن صالح کسی است که عفیفه باشد و حجاب اسلامی یکی از نشانههای آن است.
وی در پایان گفت: از نگاه امام صادق (ع) زن صالحه بالاتر از طلا و زن غیر صالحه پایینتر از خاک است. این نگاه اسلام به زن است که نشان میدهد زن بالاتر از طلاست به شرط اینکه صالح باشد.