شناسهٔ خبر: 71356301 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

فعالیت تیم های بهداشت و درمان در مسجد مقدس جمکران - اکونیوز

اقتصاد ایران: قم- رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از استقرار تیم های بهداشت و درمان در مسجد مقدس جمکران بازدید و در جریان فعالیت آن‌ها قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، هم‌زمان با نیمه شعبان و میلاد حضرت مهدی موعود (عج) تیم‌های بهداشتی و درمانی در مسجد مقدس جمکران مستقر و در حال خدمات‌رسانی به زائران هستند.

علی ابرازه رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور در مسجد مقدس جمکران و بازدید از محل استقرار این تیم‌ها بر خدمات‌رسانی هر چه بیشتر بر زائران تأکید کرد.

امسال و هم‌زمان با نیمه شعبان، ۳۰ تیم بهداشتی و ۱۲۰ نیروی پزشک و پرستار و پشتیبانی به همراه ۳۳ دستگاه آمبولانس، اتوبوس آمبولانس، موتورآمبولانس و بالگرد در راستای خدمات‌رسانی به زائران مسجد مقدس جمکران تلاش می‌کنند.

همچنین دارالشفای مسجد مقدس جمکران نیز با مدیریت مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قم در خدمت زائران است که خدماتی از جمله اورژانسی و تخصصی به زائران و مجاوران به‌صورت شبانه‌روزی ارائه می‌کند، در صورت نیاز به بستری به مراکز درمانی سطح شهر منتقل می‌شوند.

برچسب‌ها: