شناسهٔ خبر: 71348017 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

جلوگیری از عرضه مکمل‌های ورزشی و تغذیه‌ای بدون مجوز

سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو: نظارت‌ها بر تولید، توزیع و فروش مکمل‌های ورزشی و تغذیه‌ای تشدید می‌شود، ­این محصولات باید دارای مجوز رسمی از سازمان غذا و دارو باشند.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ­­دکتر علی صفا­ افزود: با توجه به افزایش مصرف مکمل‌ها، نظارت بر کیفیت و اصالت این محصولات اهمیت بیشتری پیدا کرده است. هدف ما اطمینان از سلامت مصرف‌کنندگان و جلوگیری از عرضه محصولات تقلبی و غیرمجاز است.
وی­ تأکید کرد: محصولات تقلبی یا فاقد مجوز، نه‌تنها اثربخشی لازم را ندارند، بلکه می‌توانند عوارض جانبی خطرناکی نیز ایجاد کنند. ما با همکاری نهاد‌های نظارتی، از عرضه این محصولات جلوگیری خواهیم کرد.
وی­ از مردم خواست که هنگام خرید مکمل‌های ورزشی و تغذیه‌ای، به شماره مجوز سازمان غذا و دارو و برچسب اصالت کالا توجه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موارد را از طریق سامانه‌های رسمی این سازمان گزارش دهند.