به گزارش روز یکشنبه گروه علمی ایرنا از دانشگاه علم و فرهنگ، این فرآیند با برگزاری سه کارگاه تخصصی با عنوان «آشنایی با گرنتهای بینالمللی» آغاز شده و در ادامه با برپایی هفت کارگاه آموزشی با موضوع «پروپوزالنویسی برای گرنتهای بینالمللی» در دفتر همکاریهای بینالملل دانشگاه علم و فرهنگ، منتج به ثبت دو پروپوزال تخصصی در حوزههای علوم گردشگری و علوم انسانی در سامانه کمیسیون اروپا شد.
هدایت تنظیم پروپوزالها برعهده سید حسین طباطبائینسب؛ مسئول پروژهها و پژوهشهای بینالمللی دانشگاه علامه طباطبایی بود. علی سعداله معاون پژوهش و فناوری و مدیر دفتر همکاریهای بینالملل دانشگاه علم و فرهنگ، راضیه سادات اخوت مدیر اداره توسعه همکاریهای بین المللی دانشگاه علم و فرهنگ و عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی، محمدصادق بیجندی عضو هیات علمی دانشکده علوم انسانی و ابراهیم حاجخان میرزای صراف مدیرکل دفتر همکاری های علمی و ارتباط با صنعت و جامعه و عضو هیات علمی دانشکده علوم انسانی، پروانه قاسمیان عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری، سیاوش ایمنی عضو هیات علمی دانشکده علوم گردشگری و بیتا ایرانی دانشجوی دکتری دانشکده علوم گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ در این مسیر نقش مؤثری ایفا کردند.
این موضوع با حمایتهای علی سعداله معاون پژوهش و فناوری و مدیر دفتر همکاریهای بینالملل دانشگاه علم و فرهنگ، محقق شد.
به گزارش ایرنا، گرنت ژانمونه به درخواستی گفته میشود که برای دریافت کمک مالی یا حمایت از یک پروژه تحقیق یا برنامهای خاص به سازمانها، موسسات یا نهادهای تامینکننده بودجه ارائه میشود. اجزای اصلی یک گرنت ژان مونه عنوان پروژه، چکیده، بیان مساله، اهداف و نتایج مورد انتظار، روششناسی، بودجه، زمانبندی، تاثیرات و مزایا، سوابق تیم اجرایی و ضمائم را شامل میشود.
این گرنت معمولا توسط دانشگاهها، موسسات تحقیقاتی، سازمانهای غیر انتفاعی و حتی افراد برای دریافت بودجه از دولتها، بنیادها یا شرکتها نوشته میشود.