شناسهٔ خبر: 71347635 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

برگزاری جشنواره «علمی، ترویجی و تکریمی» زکات استان در بهمئی

در جشنواره «علمی، ترویجی و تکریمی» زکات از برگزیدگان، فعالان و برترین‌های جشنواره ملی زکات استان در شهرستان بهمئی تجلیل شد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، سازمان صداوسیما، جهاد کشاورزی و سازمان تبلیغات اسلامی در امر ترویج، فرهنگ سازی، جمع آوری و پرداخت زکات در استان، بیشترین نقش و تلاش را در حوزه زکات داشتند.
نماینده ولی فقیه در استان، در این مراسم که با حضور ائمه جمعه ، مدیران و مسئولان کمیته امداد و فعالان زکات در ۲۰ منطقه و بخش استان و در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بهمئی برگزار شد گفت: زکات عامل مهمی در برقراری عدالت اجتماعی است و پرداخت زکات موجب ایجاد آرامش در جامعه و در نهایت سالم‌سازی اقتصاد می‌شود.
آیت الله سید نصیر حسینی افزود: مهمترین محور‌های این جشنواره، معرفی و تجلیل از برگزیدگان، فعالان و برترین‌های جشنواره ملی زکات استان، نشان دادن نقش زکات در کاهش محرومیت‌زدایی و فقر، توزیع ثروت در جامعه اسلامی، اولویت‌های فقهی در مصرف زکات، بررسی ادله زکات، آثار تربیتی زکات در سبک زندگی فردی و اجتماعی، راهکار‌های تربیت و تشویق افراد به پرداخت زکات و مزایای این امر مهم در جامعه است.
وی با اشاره به اینکه، برگزاری همایش‌های علمی و ترویجی برای کمک به گسترش و احیای زکات در جامعه است گفت: این جشنواره با هدف جلب مشارکت‌های مردمی و نهادینه کردن فرهنگ این سنت الهی برگزار شد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یاسوج هدف از برگزاری جشنواره زکات را آگاه‌سازی، جریان‌سازی، اقناع‌سازی و اطلاع‌رسانی در زمینه اقدامات انجام شده در سطح استان و تشویق مردم به پرداخت زکات برشمرد و گفت: حضور پررنگ جامعه روحانیت می‌تواند در مسیر ترویج زکات بسیار مؤثر باشد، به همین منظور انتظار می‌رود که همه نهاد‌ها و دستگاه‌ها توجه بیشتری به این مساله داشته باشند و زمینه را برای حضور بیشتر این قشر فراهم کنند.
امام جمعه شهر لیکک هم در این جشنواره گفت: آگاه‌سازی، جریان‌سازی، اقناع‌سازی و اطلاع‌رسانی در زمینه اقدامات انجام شده در سطح شهرستان‌ها و استان از اهداف برگزاری جشنواره زکات است.
حجت الاسلام اسماعیل صلواتی  مودیان، مبلغین و مروجین زکات را در ترویج واجب الهی زکات موثر دانست و گفت: باید این گروه مورد حمایت ویژه قرار گیرند تا بتوانند در زمینه ترویج، فرهنگ سازی، تبلیغ و حتی هزینه کرد آن در مناطق خود موفق عمل کنند.
مدیرکل کمیته امداد استان با اشاره به اینکه، از ابتدای سال تاکنون ۴۷ میلیارد تومان زکات توسط مردم استان پرداخت شد گفت: ۱۵ درصد زکات جمع آوری شده در زمینه‌های عمرانی، عامل منفعه، حسینه ها، مساجد، کتابخانه و دیگر موارد زیربنایی و ۸۵ درصد دیگر در زمینه مسکن، معیشتی، ازدواج، کمک‌های موردی و درمان و موارد دیگر هزینه خواهد شد.
قباد مبشری با بیان اینکه، از ۴۷ میلیارد زکات پرداخت شده در سطح استان یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان نقدی و مابقی غیرنقدی است که از حدود ۵۹۳ روستا در سطح استان که زکات را پرداخت می‌کنند میشود افزود: ۶۳۰ نفر در زمینه جمع آوری زکات در مناطق مختلف استان همکاری می‌کنند.
وی گفت: همه نهاد‌ها و دستگاه‌ها در امر ترویج، فرهنگ سازی، جمع آوری و پرداخت زکات نقش عمده‌ای را داشتند که در این زمینه سازمان صداوسیما، جهاد کشاورزی و سازمان تبلیغات اسلامی بیشترین نقش و تلاش را در حوزه زکات داشتند.
مدیرکل کمیته امداد استان با اشاره به اینکه نقش فعالان عرصه زکات در ترویج این فریضه بی‌بدیل است، گفت: جمع‌آوری زکات در سال جاری نسبت به سال قبل بیش از ۲۰ درصد رشد داشته است.
در جشنواره علمی، تبلیغی، ترویجی و تکریمی زکات از مروجین، مبلغین و مودیان برتر زکات به همراه رسانه‌های برتر در حوزه اطلاع رسانی و ترویج فرهنگ زکات تجلیل و قدردانی شد.