فرهاد اقطار روز شنبه در کارگاه آموزشی کارشناسان مراکز اقامتی ترک اعتیاد کهگیلویه و بویراحمد افزود: درمان معتادان یکی از وظایف و برنامه های بهزیستی است به همین منظور مراکز اقامتی بهبود و بازتوانی در سراسر کشور به صورت داوطلبانه به معتادان خدمات رسانی می کنند.
وی با بیان اینکه باید پیشگیری از اعتیاد در راس کارها قرار گیرد گفت: در راستای پیشگیری از اعتیاد باید مصونسازی، مهارتآموزی و فرزندپروری در جامعه آموزش داده شود تا در آینده شاهد کاهش آمار اعتیاد باشیم.
اقطار تصریح کرد: امروز با حضور کارشناسان ۱۱ استان کارگاه آموزشی و دستورالعمل هایی در زمینه نظارت و راه اندازی مراکز اقامتی برگزار شد و کارشناسان این مراکز سالانه آموزش می بینند تا خدمات رسانی بهتر و بروزتری داشته باشند.
وی ادامه داد: در این دوره ها ایمنی و سلامت مراکز و چگونگی درمان هم آموزش داده می شود و در کهگیلویه وبویراحمد ۱۴ مرکز اقامتی بهبود و بازتوانی معتادان فعالیت می کنند.
اقطار گفت: دارودرمانی، گروه درمانی، خانواده درمانی و روان درمانی به همراه روان شناسی از جمله اقداماتی است که برای درمان معتادان در این مراکز صورت میگیرد.
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: در مراکز درمانی اقامتی، طی سالانه ۳۵۰ هزار خدمت ارائه شد.
وی گفت: بزرگترین و بالاترین آسیب اجتماعی در کشور مربوط به اعتیاد است و این آسیب، مشکلات بسیار زیاد دیگری را در جامعه سبب میشود.
کارگاه آموزشی کارشناسان مراکز اقامتی بهبود و بازتوانی افراد با اختلال مصرف مواد مخدر در یاسوج برگزار شد.