شناسهٔ خبر: 71311852 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

توضیحات اژه‌ای درباره قانون به‌کارگیری افراد در مشاغل حساس

رئیس قوه قضائیه در رابطه با به کارگیری افراد در مشاغل حساس گفت: در مورد مشاغل حساس باید بتوانیم یک تصمیم جمعی بگیریم نه تک به تک. از سه مرجع در مورد به‌کارگیری افراد در مشاغل حساس استعلام گرفته‌ایم فقط یک مرجع پاسخ داده است.

صاحب‌خبر -

توضیحات اژه‌ای درباره قانون به‌کارگیری افراد در مشاغل حساس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در چهارمین همایش سالانه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اظهار کرد: انقلاب اسلامی در برهه‌ای از زمان اتفاق افتاد که در محاسبات عادی و اندیشکده‌های شرق و غرب به هیچ‌وجه چنین اتفاقی پیش‌بینی نشده بود. در زمان وقوع انقلاب اسلامی همه دستگاه‌های عریض و طویل اطلاعاتی غرب و شرق سردرگم شده بودند. هیچ سیستم اطلاعاتی پیش‌بینی نکرده بود که یک روحانی بدون داشتن تجهیزات، بدون حزب و تشکل، شاخه سیاسی، فرهنگی، نظامی و ... بتواند ایده‌ای را ارائه دهد که افراد تحت ستمی را که به آن ستم هم عادت کرده بودند (نجات دهد) و نگاه ها را به خود جلب کند.

چرا انقلاب اسلامی ایران ماندگار شد؟

وی افزود: انقلاب اسلامی ایران بعد از ۴۶ سال قوی‌تر، بالنده‌تر، عمیق‌تر و از شعار‌ها و اهداف خود انحراف نداشته است.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه امام (ره) که انقلاب کرد هیمنه استکبار فرو ریخت، گفت: افرادی که اسلام را بد فهمیدند و بد تعریف می‌کردند مقابل انقلاب اسلامی ایران ایستادند. امام (ره) با انقلاب به زن‌ها حرمت واقعی و به جوانان هویت واقعی داد. امام (ره) بعد از خدا به مردم تکیه و اعتماد کرد. با انقلاب اسلامی متحجرین مخالف امام (ره) شدند. افرادی که دین را از سیاست جدا می‌کردند در مقابل امام (ره) قرار گرفتند.

توجه ویژه قوه قضاییه به گام دوم انقلاب با افزایش اقدامات برای حرکت به سمت مردمی شدن

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با تاکید بر اینکه باید با منویات امامین انقلاب حرکت کنیم و به آنچه رهبر انقلاب می‌خواهند عمل کنیم، گفت: یکی از خواسته‌های رهبر انقلاب در گام دوم انقلاب مردمی شدن هر چه بیشتر بود، در سند تحول و در عمل برای مردمی شدن تلاش کردیم. هیچ قشری نیست که ما در این مدت ملاقات نکرده باشیم. بحث مردمی بودن را توسعه داده‌ایم و در مساجد، حسینیه‌ها و نماز‌های جمعه مرتب حاضر می‌شویم.

رویکرد جدید قوه قضاییه در گزینش جوانان نخبه و با استعداد

وی با اشاره به اینکه یکی از مسائلی که در گام دوم انقلاب مورد تکیه است اقتصاد است، گفت: سعی کردیم تمام زمینه‌هایی که موجب مشکلات اقتصادی می‌شود را شناسایی کنیم و به دولت و مجلس ارائه دهیم. گزینش ما با گذشته متفاوت شده است، در مقام این هستیم افراد نخبه، انقلابی، ریشه‌دار، جوانان، باسواد و با استعداد را شناسایی کنیم و به خدمت بگیریم. درصدد هستیم از داخل خود دستگاه افراد را شناسایی کنیم و رشدشان بدهیم. در برخی مراحل گام دوم انقلاب اسلامی به علت مشکلات قانونی امکان واگذاری برخی پست‌ها به جوانان وجود ندارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در رابطه با به کارگیری افراد در مشاغل حساس گفت: در مورد مشاغل حساس باید بتوانیم یک تصمیم جمعی بگیریم نه تک به تک. از سه مرجع در مورد به‌کارگیری افراد در مشاغل حساس استعلام گرفته‌ایم فقط یک مرجع پاسخ داده است.

وی ادامه: تا الان به این رسیده‌ایم که افرادی که مشمول این قانون می‌شوند اجماالا بیشتر از یک نفر هستند و احتمال دارد در دستگاه‌های دیگر هم داشته باشیم. مدتی است دنبال این هستیم که ببینیم چه کسانی بدون استعلام و چه کسانی با استعلام در چه سمت‌هایی مشغول هستند تا بتوانیم در مورد آنها تصمیم‌گیری کنیم. باید احصا کنیم ببینیم از ابتدا چه کسانی مشمول این قانون بوده‌اند.