شناسهٔ خبر: 71308999 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

توسعه ایران به اطلاعات جغرافیایی گره خورده است

رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح در افتتاحیه چهارمین نمایشگاه ایران‌ژئو، گفت: غرب آسیا یکی از رو به رشدترین بازارهای صنعت اطلاعات جغرافیایی است و توسعه کشورها به این اطلاعات گره خورده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرتیپ دوم فخری در افتتاحیه چهارمین نمایشگاه ایران‌ژئو گفت: مجمع جهانی داووس ۲۰۲۴ اعلام کرد تغییر اقلیم بحران منابع آب، کاهش منابع طبیعی و... از چالش‌های پیشِ‌روی بشریت هستند.

رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح با تاکید براینکه باید به فناوری داده‌های مکانی و فناوری‌های به‌روز نقشه برداری دست یافت، اظهار داشت: در سال ۲۰۲۵ اندازه صنعت اطلاعات جغرافیا به ۶۸۱ میلیارد دلار می‌رسد و پیش بینی می‌شود حجم این بازار تا سال ۲۰۳۰ به هزار و ۴۴۰ میلیارد دلار برسد.

امیر سرتیپ دوم فخری همچنین با با اشاره به اینکه غرب آسیا یکی از رو به رشدترین بازارهای صنعت اطلاعات جغرافیایی است و توسعه کشورها به این اطلاعات گره خورده، گفت: پس از انقلاب اسلامی، از واردکننده صرف تجهیزات و اطلاعات مکانی، به تولید کننده سخت افزار، نرم افزار و فناوری‌های مکان‌محور تبدیل شدیم. 

رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح در پایان نیز گفت: دانش اطلاعات جغرافیایی با فناورهای ارتباطی از جمله اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، پردازش ابری و تحلیل داده‌های بزرگ رشد می‌کند.