شناسهٔ خبر: 71308005 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

واکنش محافل صهیونیستی به تعویق آزادی ششمین گروه از اسرا

محافل صهیونیستی به اظهارات سخنگوی گردان های شهید «عزالدین القسام» شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) مبنی بر تعویق آزادی گروه جدید اسرای اسرائیلی به علت اقدامات تل آویو، واکنش نشان دادند.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، پس از اظهارات «ابوعبیده» سخنگوی گردانهای القسام درباره تعویق در آزادی ششمین گروه از اسیران صهیونیست به سبب نقض های مکرر توافق از سوی دشمن و عدم پایبندی آن به بندهای توافق مربوط به آتش بس در غزه، رسانه های رژیم صهیونیستی به این موضوع واکنش نشان دادند.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد: اسرائیلی‌ها دچار شکاف و دودستگی شده اند؛ برخی موضع حماس را توجیه و برخی بر ضرورت آمادگی همه سناریوها تاکید می کنند.

«عیناو تسنجاوکر» مادر یکی از اسیران صهیونیست، رویکرد حماس را در نتیجه اقدامات غیرمسئولانه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل و تعلل عامدانه و اظهارات تحریک آمیز غیر ضروری او دانست که به مانع تراشی در مسیر توافق منجر شده است.

رسانه صهیونیستی «واللا» نیز به درخواست خانواده های اسیران از کابینه رژیم اسرائیل اشاره کرد که خواهان خودداری از فعالیت هایی شده اند که توافق را در معرض خطر قرار داده و خواستار تلاش برای بازگردانیدن همه اسیران شده اند.

«یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی نیز با خشم خطاب به نتانیاهو گفت: تو ای نتانیاهو مسئول آزاد نشدن اسیران ما در غزه به دلیل ملاحظات سیاسی هستی!

«عمیحای اشتاین» تحلیلگر صهیونیست کانال تلویزیونی «آی ۲۴ نیوز» هم در اظهاراتی گفت که تهدید اخیر حماس برای توقف روند آزادسازی اسرا تا زمان پایبندی اسرائیل به تعهدات خود واقعی و در عین حال شگفت انگیز است.

وی افزود: این تهدید درست زمانی مطرح شد که اسرائیل تمام اهرم‌های فشار خود را به ویژه پس از عقب نشینی از محور نتساریم و حرکت آزاد ساکنان نوار غزه به شمال این منطقه از دست داده است.

پیش از این، «ابوعبیده» در پیامی تاکید کرد: رهبری مقاومت طی سه هفته گذشته شاهد نقض توافق آتش بس توسط دشمن و عدم پایبندی به بندهای آن بود؛ دشمن مانع بازگشت آوارگان به شمال غزه شده و با بمباران و تیراندازی در مناطق مختلف غزه آنها را هدف قرار داد.

وی ادامه داد: دشمن مانع ورود کمک‌هایی شد که بر سر آنها توافق کرده بودیم، این درحالی است که مقاومت تمام اموری که لازم بود را اجرایی کرد؛ به همین دلیل، آزادی اسرای صهیونیست که قرار بود روز شنبه انجام شود، تا اطلاع ثانوی به زمان دیگری موکول شد.

ابوعبیده افزود: تا زمان پایبندی رژیم اشغالگر به بندهای توافق و جبران حقوق هفته‌های گذشته، زمان آزادی اسرای صهیونیست به تعویق می‌افتد؛ تاکید می‌کنیم که تا زمان پایبندی اشغالگران به توافق، ما نیز به بندهای آن پایبند هستیم.

آمریکا و قطر ۱۵ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ اعلام کردند که اسرائیل و حماس به توافق آتش بس دست یافته‌اند.

این توافق، ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵(۳۰ دی ماه ۱۴۰۳) اجرایی شد و مرحله اول آن، ۶ هفته به طول خواهد انجامید.

طی این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره خواهد شد.