به گزارش ایسنا، امیر مجید فخری در مراسم افتتاح چهارمین نمایشگاه بینالمللی ایران ژئو با بازخوانی گزارش مجمع جهانی اقتصاد در داووس ۲۰۲۴ و گزارش مرکز تحقیقات و مطالعات آینده جهان مبنی بر تغییر اقلیم بحران، گفت: ناامنی سایبری فضای مجازی و هوش مصنوعی نیز بهعنوان چالش معرفی شدهاند، اما حداقل ۷۰ درصد چالشها به جغرافیا ارتباط و حتما راهحل جغرافیایی دارند.
وی افزود: دستیابی به این راهحلها نیازمند دستیابی به دادههای دقیق، مستمر و قابلاطمینان مکانی و تسلط به فناوریهای روز نقشهبرداری، سنجش از دور، تعیین موقعیت و ناوبری، ژئوفیزیک، سامانههای اطلاعات جغرافیایی و مواردی از این دست است.
امیر فخری یادآور شد: نقشه و اطلاعات مکانی بهعنوان زیرساخت توسعه پایدار و اشراف اطلاعاتی در همه کشورها مورد توجه است و سرمایهگذاری قابلتوجهی در سالهای اخیر در این حوزه صورت گرفته است.
رئیس سازمان جغرافیایی وزارت دفاع اظهار کرد: نمایشگاه ایران ژئو با بهرهگیری از تجارب جهانی و باهدف آشنایی دستگاههای دولتی با آخرین فناوریها و علوم اطلاعات مکانی، معرفی توانمندیها و محصولات فناورانه شرکتهای دانشبنیان، ارائه توانمندیها و ظرفیتهای سازمانهای متولی اطلاعات مکانی، برقراری ارتباط مستقیم با مشتریان و شناخت نیازهای آنها برگزار میشود.
وی افزود: این نمایشگاه از ۲۳ بهمن تا ۲۶ بهمن برگزار میشود و بدون تردید بزرگترین گردهمایی زیست بوم صنعت اطلاعات جغرافیایی غرب آسیاست و سازمانهای تولیدکننده اطلاعات مکانی، دستگاههای بهرهبردار، دانشگاهها، جامعه مهندسین نقشهبردار، شرکتهای خصوصی دانشبنیان و استارتآپهای فعال، به تبادل ایده، دستاوردها و ظرفیتهای خود میپردازند.
امیر فخری ادامه داد: چهارمین نمایشگاه ایران ژئو با شعار «اطلاعات جغرافیایی مبنای حکمرانی حکیمانه» برگزار میشود و امیدواریم با برگزاری آن بتوانیم شاهد شکوفایی بیش از پیش صنعت اطلاعات جغرافیایی و دستیابی راهحلهای حکیمانه برای مقابله با چالشهای کشور باشیم.
چهارمین نمایشگاه بین المللی ایران ژئو امروز (سهشنبه) با حضور امیر دریادار مهدی خواجه امیری معاون هماهنگکننده وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در محل دائمی نمایشگاه های بینالمللی تهران افتتاح شد.
در این مراسم جمعی از وابستگان نظامی خارجی مقیم تهران حضور داشتند.
انتهای پیام