شناسهٔ خبر: 71289149 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بهره‌برداری از ۲۰۳ طرح ارتباطی در استان کرمانشاه با ۲۹۱ میلیارد تومان اعتبار

کرمانشاه - ایرنا- ۲۰۳ طرح مخابراتی و فناوری اطلاعات و ارتباطات استان کرمانشاه با اعتبار ۲۹۱ میلیارد تومان به مناسبت دهه مبارک فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور استاندار کرمانشاه و رییس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور افتتاح شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری کرمانشاه؛ منوچهر حبیبی در این مراسم با تبریک فرا رسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: مردم ایران اسلامی به ویژه اقشار مختلف مردم در استان کرمانشاه در روز راهپیمایی اتحاد، همبستگی و همدلی را به نمایش خواهند گذاشت.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه مردم فردا وفاق ملی را عملیاتی و اجرایی خواهند کرد بیان کرد: مردم ایران اسلامی با حضور با شکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان خواهند داد که تحریم‌ها، تهدیدها و فشارهای غیرقانونی و ضد بشری در اراده این ملت برای استقلال و آزادی خللی وارد نخواهد کرد.

حبیبی با دعوت از عموم مردم استان کرمانشاه برای حضور با شکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن خاطرنشان کرد: مردم ایران اسلامی فردا ثابت خواهند کرد که انقلاب اسلامی و رهبر این نظام اسلامی را دوست دارند و تحت فرمان ایشان هستند و از دولت حمایت خواهند کرد تا یک بار دیگر دشمنان ایران اسلامی ناامید شوند.

استاندار کرمانشاه در ادامه سخنانش با اشاره به تاثیر شگرف حوزه ارتباطات بر زندگی مردم گفت: فناوری، به‌ویژه در عصر ارتباطات و اطلاعات، در حال حاضر نقش اصلی را در تغییرات زندگی بشر ایفا می‌کند و در این بین، هوش مصنوعی به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین فناوری‌ها، تحولات زیادی در زندگی ما ایجاد کرده است.

حبیبی با تاکید بر اهمیت فناوری اطلاعات و ارتباطات افزود: این حوزه نه تنها تغییرات شگرفی در سبک زندگی مردم به‌وجود آورده، بلکه به توسعه کسب‌وکارهای جدید و نوین نیز کمک شایانی کرده است؛ بسیاری از فعالیت‌ها و خدمات مردم، از جمله کسب‌وکارهای اینترنتی، خدمات مالیاتی، گمرکی، و ثبت احوال، امروزه به شدت به این حوزه وابسته است.

وی با بیان اینکه با توجه به رشد کاربران اینترنت، افزایش کیفیت و سرعت شبکه اینترنت ضروری است بیان کرد: زیرساخت‌های ارتباطی استان باید به روز و تقویت شود زیرا یکی از مطالبات جدی کاربران، ارتقاء کیفیت و سرعت خدمات اینترنتی است و اگر این خدمات دچار اختلال شود، مشکلات بسیاری برای کارهای مردم ایجاد خواهد شد.

استاندار کرمانشاه بر لزوم پایداری شبکه اینترنت تاکید کرد و گفت: پایداری شبکه انتقال یکی از ضروریات اصلی ارائه خدمات به‌موقع و با کیفیت است زیرا عملکرد بسیاری از دستگاه‌های دولتی و خدمات عمومی از جمله خدمات مالیاتی، گمرکی، ثبت احوال و دیگر نهادها، به‌طور مستقیم به پایداری این شبکه‌ها وابسته است.

وی با اشاره به توسعه فیبرنوری در کرمانشاه افزود: توسعه فیبرنوری یکی از راه‌های اصلی برای ارتقاء کیفیت و پایداری شبکه‌های ارتباطی است و با افزایش استفاده از فیبر نوری، امنیت و پایداری شبکه‌ها افزایش می‌یابد و به‌ویژه در استان کرمانشاه، این امکان وجود دارد که اینترنت نسل پنجم در دسترس قرار بگیرد.

استاندار کرمانشاه به اهمیت بهبود آنتن‌دهی در مناطق روستایی استان اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه بسیاری از روستاها به شهرهای کوچک تبدیل شده‌اند و جمعیت زیادی در این مناطق سکونت دارند، نیاز به بهبود آنتن‌دهی در این مناطق ضروری است و از سوی دیگر حضور گردشگران به ارائه خدمات ارتباطی با کیفیت بالا نیاز دارد.

وی گفت: در ایام اربعین بیش از یک میلیون زائر به استان کرمانشاه وارد شدند و پیش‌بینی می‌شود که این تعداد در سال‌های آینده افزایش یابد و براین اساس توسعه خدمات ارتباطی و اینترنتی به زائران، چه در داخل کشور و چه در مرزها، اهمیت ویژه‌ای دارد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر نقش فناوری در توسعه اقتصادی استان خاطرنشان کرد: این حوزه به‌شدت در تحول اقتصادی و ایجاد فرصت‌های شغلی تاثیرگذار است و بسیاری از مشاغل جدید در این حوزه به وجود آمده است و از این‌رو، ضروری است که زیرساخت‌های فناوری اطلاعات در استان تقویت شود تا شاهد توسعه پایدارتر و گسترده‌تر باشیم.

وی به توسعه پارک‌های فناوری و برنامه‌های نوآورانه در استان اشاره کرد و گفت: استان کرمانشاه ظرفیت بالایی برای تبدیل شدن به یک مرکز فناوری در غرب کشور دارد؛ به‌ویژه در زمینه‌هایی مانند تولید انیمیشن، برنامه‌های کاربردی و استارت آپ ها، با توجه به منابع انسانی و ظرفیت‌های موجود، می‌توانیم استان را به یک هاب نوآوری و فناوری تبدیل کنیم.