شناسهٔ خبر: 71277831 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در نشست خبری فیلم «خدای جنگ»؛

داریوش کاردان: سینما به همسر، مادر و فرزندان شهدا بدهکار است+فیلم

داریوش کاردان بازیگر فیلم خدای جنگ در نشست خبری این فیلم در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر گفت: سینما به همسر، مادر و فرزندان شهدا بدهکارست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، داریوش کاردان، بازیگر فیلم «خدای جنگ» در نشست خبری فیلم در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر گفت: چه زمانی در فیلم‌هابه همسر شهدا پرداختیم؟ چه زمانی به مادر سه شهید پرداختیم؟ چه زمانی به بچه‌هایی که از یک شهید باقی ماندند و در طول زندگی شان لطمه دیدند، پرداختیم؟ خرابی‌های جنگ فقط خانه و مسجد و سینما و اینها نیست خرابی‌هایی هستند که تا سال‌های سال می‌ماند؛ اینها چه امتحانی پس دادند؟ سینما به این بخش از جنگ بدهکار است.

 

 

<div id="video-display-embed-code_2648217" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1226344/2648217?width=400&height=300"></script></div>