شناسهٔ خبر: 71269598 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدرسه ۶ کلاسه خیرساز در خدابنده افتتاح شد

زنجان - ایرنا - همزمان با ایام دهه مبارک فجر یک مدرسه خیرساز ۶ کلاسه با اعتبار ۸۰ میلیارد ریالی در روستای لاچوان شهرستان خدابنده افتتاح شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، ‌ مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان روز یکشنبه در آیین بهره برداری از این مدرسه، گفت: ثمره مشارکت و همت خیران در جهت ساخت و توسعه فضاهای آموزشی را در نسل های آینده خواهیم دید و این خیرات، مهمترین و واجب ترین نیکوکاری ها در مقطع کنونی است.

حمیدرضا اسلامی افزود: این گونه مشارکت خیران در مدرسه سازی زمینه تقویت زیرساخت های آموزش و پرورش را در کشور فراهم می کند و در نهایت جامعه از نتیجه آن بهره مند می شود.

وی با بیان اینکه توسعه فضاهای آموزشی و توسعه عدالت آموزشی از اولویت های مهم دولت چهاردهم و از تاکیدات رییس جمهور است، گفت:جلسات هفتگی در استان با مسوولان وزارت آموزش و پرورش برای ساخت و توسعه فضاهای آموزشی و رفع محرومیت ها با پیگیری استاندار زنجان برگزار می شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس زنجان با اشاره به افتتاح مدرسه خیرساز ۶ کلاسه «حاج حیدر شیری» با مساحت ۳۸۷ متر مربع در روستای لاچوان شهرستان خدابنده، گفت:با افتتاح مدارس جدید انتظار می‌رود که کیفیت آموزش در استان زنجان ارتقا یابد و دانش‌آموزان در محیطی امن و مناسب به تحصیلات خود ادامه دهند.

مدرسه ۶ کلاسه خیرساز در خدابنده افتتاح شد

اسلامی گفت: این اقدام به بهبود شرایط آموزشی کمک می‌کند و نشان‌ دهنده تعهد مسئولان به توسعه زیرساخت‌های آموزشی و سرمایه‌گذاری برای آینده نسل جوان کشور است.

استان زنجان ۲ هزار و ۲۳۸ مدرسه دارد.

جمعیت دانش دانش آموزی این استان در سال جاری به حدود ۲۳۰ هزار نفر می رسد.