شناسهٔ خبر: 71267915 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در ویژه برنامه فولو فوکوس؛

وثوق کیا در نقد فیلم «پیر پسر»: خط قرمز اخلاقی و عرفی مردم ایران توسط کارگردان این فیلم شکسته شده است+فیلم

وثوق کیا در نقد فیلم پیر پسر در ویژه برنامه فولو فوکوس گفت: خط قرمز اخلاقی و عرفی مردم ایران توسط کارگردان این فیلم شکسته شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، وثوق کیا، منتقد سینما در ویژه برنامه SNNTV در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر؛ فولوفوکوس در نقد فیلم پیر پسر گفت: در فیلم پیر پسر پدر را شر مطلق ساختند.

وی افزود: پدر و مادر همیشه یک حرمتی در فرهنگ ما ایرانیان داشته است، ما به عنوان کارگردان وظیفه داریم این حرمت را بشکنیم؟

 

<div id="video-display-embed-code_2647349" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1226147/2647349?width=400&height=300"></script></div>