شناسهٔ خبر: 71266828 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

قالیباف: «اشک هور» به زیبایی واقعیت‌ها را به تصویر کشیده‌است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: فیلم سینمایی «اشک هور» واقعیت‌ها را به زیبایی تصویر کرده‌است و این پیام را به درستی منتقل می‌کند که ما مدیون چه مردان و خانواده‌هایی هستیم. 

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: فیلم سینمایی «اشک هور» واقعیت‌ها را به زیبایی تصویر کرده‌است و این پیام را به درستی منتقل می‌کند که ما مدیون چه مردان و خانواده‌هایی هستیم. 
به گزارش «جوان»، محمدباقر قالیباف در پردیس سینمایی مگامال همراه با مخاطبان و به اتفاق خانواده به تماشای فیلم سینمایی «اشک هور» به کارگردانی مهدی جعفری و تهیه‌کنندگی مجتبی فرآورده نشست و پس از تماشای این فیلم در خصوص پرداخت سینمایی به شخصیت شهید علی هاشمی پس از چند دهه سکوت اظهار داشت: دفاع مقدس گنجی است که گوهر‌های فراوانی مثل شهید هاشمی دارد و باید آنها را به تصویر کشید. تصویرکردن هر یک می‌تواند در سبک زندگی و زیست جامعه تأثیرگذار باشد. وی که در جمع مردم و در حال و هوای اکران‌های جشنواره فیلم فجر درباره حس و حالش پس از تماشای «اشک هور» گفت: من از راه دور برای دیدن این فیلم آمدم. همواره در جشنواره فیلم فجر، مخصوصاً از فیلم‌هایی که رادمردی‌ها و جوانمردی‌ها را در راه حفظ وطن یادآوری می‌کند، استقبال می‌کنم و این قبیل فیلم‌ها حتماً برای امروز و آینده کشور ما مؤثر است.