شناسهٔ خبر: 71233092 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

رئیس شورای فرهنگ عمومی هرمزگان:

تمدن نوین اسلامی بدون محوریت قرآن محقق نمی‌شود/ مطالبه ۱۰ میلیون حافظ قرآن نباید به فراموشی سپرده شود

هرمزگان - رئیس شورای فرهنگ عمومی هرمزگان بیان نمود: تمدن نوین اسلامی بدون محوریت قرآن محقق نمی‌شود و مطالبه ۱۰ میلیون حافظ قرآن نباید به فراموشی سپرده شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بندرعباس، آیت‌الله محمد عبادی‌زاده، عصر پنجشنبه در اولین نشست شورای توسعه فرهنگ قرآنی که در سالن کنفرانس دفتر امام جمعه بندرعباس برگزار شد، با اشاره به چشم‌انداز آینده انقلاب اسلامی، اظهار کرد: تمدن‌سازی نوین اسلامی یکی از اهداف کلان جمهوری اسلامی ایران است که رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) ترسیم کرده‌اند. در این مسیر، قرآن کریم مهم‌ترین ابزار و محور وحدت امت اسلامی است و می‌تواند نقشه راهی برای تحقق این هدف باشد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی هرمزگان، ایران را پرچمدار تمدن نوین اسلامی دانست و بر ضرورت گسترش فعالیت‌های قرآنی تأکید کرد و افزود: امروز شاهد یک هجمه گسترده و جنگ نرم همه‌جانبه علیه جمهوری اسلامی هستیم که دشمنان در آن، قرآن را هدف قرار داده‌اند.

نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان با اشاره به مطالبه رهبر انقلاب درباره تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن تصریح کرد: در ابتدا اقدامات خوبی در این زمینه آغاز شد، اما متأسفانه در ادامه به فراموشی سپرده شد. این در حالی است که هیچ فعالیت فرهنگی به اندازه ترویج فرهنگ قرآنی پاسخگوی نیازهای جامعه نخواهد بود.

آیت‌الله عبادی‌زاده با تأکید بر ضرورت تقویت انس جوانان با قرآن بیان کرد: برای گسترش فرهنگ قرآنی باید برنامه‌ریزی دقیقی انجام شود تا نسل جوان به آموزه‌های قرآن نزدیک‌تر شود.

امام جمعه بندرعباس افزود: فعالیت‌های قرآنی باید مردمی‌تر شوند چراکه هر برنامه فرهنگی که بر مبنای مشارکت مردم شکل گیرد، موفق‌تر خواهد بود.

وی، یکی از چالش‌های اصلی در ترویج فرهنگ قرآنی را ضعف تبلیغات و نبود هماهنگی میان نهادهای متولی دانست و گفت: امروز میان برخی نهادهای حاکمیتی که وظیفه ترویج و تبلیغ فعالیت‌های قرآنی را بر عهده دارند، انسجام کافی وجود ندارد. این ناهماهنگی باعث شده است که برخی ظرفیت‌های مهم در حوزه گسترش فعالیت‌های قرآنی به درستی مورد استفاده قرار نگیرد.

آیت‌الله عبادی‌زاده در پایان بر لزوم برنامه‌ریزی جامع برای گسترش فرهنگ قرآنی و هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌های مرتبط تأکید کرد و گفت: هر اقدامی که باعث تقویت نقش قرآن در جامعه شود، به شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی کمک خواهد کرد.