![۸۱ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قم احداث می شود](https://cdn.tinn.ir/thumbnail/JWDBGfAoNJjb/U7Ccvlt33jn-OqlMlImgutVLjEcw-jhlF2WJsSK4fMDDVSZN8IEX4Zd7jkGxwBqLJ5jM-fGYwhs1w24HZ1koLC-q3hY7ejKM/%D9%86%D9%87%D8%B6%D8%AA+%D9%85%D9%84%DB%8C+%D9%85%D8%B3%DA%A9%D9%86.jpg)
مدیرکل راه و شهرسازی قم از پیشرفت بیش از ۵۰ درصدی طرح نهضت ملی مسکن در استان خبر داد و گفت: ۸۱ هزار واحد مسکونی در قم در حال ساخت است.
به گزارش تین نیوز از روابط اداره کل راه و شهرسازی قم، حسین زنجیرانی فراهانی روز پنجشنبه با اشاره به روند مناسب پیشرفت این طرح افزود: تاکنون به طور میانگین ۵۰ درصد تسهیلات بانکی به پروژه های در حال ساخت تزریق شده است.
وی ادامه داد: برای تامین زیرساخت های آب و برق ۸۰۰ میلیارد تومان از سهم دولت به دستگاه های مربوطه پرداخت شده و به زودی عملیات اجرایی این زیرساخت ها آغاز می شود.
وی خاطرنشان کرد: این پروژه تاکنون ۸۰ هزار شغل مستقیم و ۴۰ هزار شغل غیرمستقیم در استان قم ایجاد کرده است، همچنین فرآیند انتخاب و تحویل واحدها از بهمن ماه آغاز شده و اولویت با متقاضیانی است که حداقل آورده خود را واریز کرده اند.
مدیرکل راه و شهرسازی قم گفت: برای تامین امکانات آموزشی و مذهبی تفاهم نامه ساخت ۳۵ مدرسه و ۱۵ مسجد در سایت های مسکونی امضا شده است، همچنین مزایده ۳۵ قطعه زمین تجاری شامل نانوایی فروشگاه های زنجیره ای و مواد غذایی با استقبال عمومی همراه بود.
وی ادامه داد: در حوزه واگذاری زمین تاکنون بیش از هفت هزار و ۵۰۰ قطعه زمین در طرح جوانی جمعیت و ۹ هزار قطعه زمین در قالب واگذاری انفرادی به متقاضیان تخصیص یافته است برای سایر ثبت نام کنندگان نیز پس از آماده سازی سایت ها و تامین زیرساخت ها اطلاع رسانی خواهد شد.