سید محمدرضا هاشمی امروز صبح پنجشنبه ۱۸ بهمن در کارگروه توسعه مهارت استان خراسان جنوبی گفت: تربیت و تأمین نیرو، مهارت آموزی و پژوهش، نقش بسیار مهمی در توسعه دارد.
استاندار خراسان جنوبی با ضرورت ورود آموزش و پرورش و دانشگاهها به حوزه مهارتآموزی، تصریح کرد: لازم است دانشگاهها از مدرکگرایی به مهارتآموزی روی بیاورند تا هر دانشجو حداقل با داشتن یک مهارت فارغالتحصیل شود.
وی با اعلام آمادگی برای واگذاری فضاهای خالی در استان برای آموزش مهارتآموزی به فنی و حرفهای، متذکر شد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان آموزش فنی و حرفهای باید به مناطق کمبرخوردار همچون خراسان جنوبی توجه ویژهتری داشته باشند.
هاشمی با تأکید بر استفاده از ظرفیت دهیاریها در حوزه آموزش و ایجاد مشاغل خانگی در روستاها، افزود: مشاغل خانگی، نقش بسیار مهمی در بحث ایجاد اشتغال، نشاط اجتماعی و جلوگیری از آسیبهای اجتماعی دارد.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: توجه به اشتغال به جلوگیری از حاشیهنشینی و کاهش طلاق و افزایش فرزندآوری کمک میکند.
وی با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان و هوش مصنوعی در حوزه مهارتآموزی، یادآور شد: از محل مسئولیتهای اجتماعی بیشتر در حوزه مهارتآموزی روستاهای در جوار معادن استفاده شود و از بورس تحصیلی برای دانشجویان در حوزه صنایع و معادن استان نیز استفاده شود.
محمد نصیری، نماینده مردم شهرستانهای طبس، فردوس، بشرویه، سرایان و عشق آباد در مجلس شورای اسلامی نیز بر بومی سازی آموزشهای فنی و حرفهای تاکید کرد.
وی گفت: یکی از موضوعهای که به طور جدی باید در آن ورود کنیم، مسئله آموزش است زیرا از این طریق خیلی از مشکلات اقتصادی و اشتغال را میتوانیم حل کنیم.
وی با بیان اینکه بومی سازی در این خصوص اهمیت بسیاری دارد، افزود: در صورتی که مشکل قانونی در خصوص فنی و حرفهای وجود دارد، آمادگی خود را در این خصوص برای پیگیری آن در مجلس اعلام میکنم.
نصیری در ادامه خواستار تکمیل مرکز فنی و حرفهای خواهران طبس شد و تصریح کرد: دپارتمان گردشگری در صورت امکان باید در طبس ایجاد شود و در عشق آباد هم باید اقدامات لازم انجام شود.
نصیری با بیان اینکه ۹۰ درصد زغال سنگ کشور در طبس است، در خواست ایجاد تونل امداد و نجات در منطقه معادن زغال سنگ طبس را مطرح کرد.
انتهای پیام