شناسهٔ خبر: 71198018 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش آشپزی / طرز تهیه کوفته کاری (هندی) مخصوص

کوفته کاری یکی از انواع مختلف کوفته است که طرفداران زیادی دارد. این کوفته بسیار خوشمزه و خوش‌طعم بوده است. طرز تهیه این کوفته خوشمزه بسیار آسان بوده و به راحتی تا یک ساعت و با ساده‌ترین مواد اولیه آماده می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ کوفته کاری را می‌توانید به عنوان غذای اصلی یا حتی پیش غذا سرو کنید. همچنین برای مهمانی‌های خانوادگی و دورهمی خود، تهیه این کوفته هندی با طعم بی‌نظیر کاری پیشنهاد می‌شود. این نوع کوفته بدون برنج و با خامه، آرد نخودچی، پودر کاری و بسیاری مواد خوراکی دیگر تهیه شده و می‌توانید آن را در کنار برنج یا با نان سرو کنید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه کوفته مرغ سرخ شده مجلسی با تمام فوت و فن ها

در ادامه همراه باشید تا به شما طرز تهیه کوفته کاری خوشمزه و خوش طعم را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه کوفته کاری
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد
آرد نخودچی یک قاشق غذاخوری
پودر کاری سه قاشق چای‌خوری
روغن دو قاشق غذاخوری
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
خامه سفید نصف پیمانه
ریحان تازه سه قاشق غذاخوری
بادام شش عدد
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته کاری

مرحله اول
پیاز را به شکل نگینی و ریز و ریحان را هم ریز خرد کنید. سپس در یک کاسه پیاز خرد شده، گوشت چرخ کرده،‌نمک، فلفل، ریحان و پودر کاری را ریخته و به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید. سپس مواد را به هشت قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل یک گلوله گرد کنید.

مرحله دوم
گلوله‌ها باید به اندازه یک نارنگی کوچک باشند. پس از گلوله کردن گوشت، روغن را در ماهیتابه داغ کرده و کوفته‌ها را در آن سرخ کنید.

بیشتر بخوانید

آموزش آشپزی / طرز تهیه کوفته قلقلی ساده خانگی با برنج و لپه

مرحله سوم
زمانی که کوفته‌ها سرخ شدند، آن‌ها را از روغن در بیاورید. یک قاشق پودر کاری باقیمانده و یک قاشق آرد را در همان ظرف تفت دهید. سپس خامه را با همزن برقی یا چنگال به خوبی هم بزنید تا پف کرده و نرم شود. حالا این خامه را به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا به جوش بیاید.

مرحله چهارم
کوفته‌ها و بادام‌ها را به خامه در حال جوش اضافه کرده و حرارت را کم کنید و اجازه دهید کوفته‌ها بپزند. پس از اینکه کوفته‌ها آماده شدند، آن‌ها را از روی حرارت بردارید و به آن آبلیمو اضافه کنید. حالا کوفته کاری شما آماده است.

نکات
کوفته کاری را می‌توانید هم با برنج و هم با نان سرو کنید.
به جای آبلیمو می‌توانید از آبغوره یا آب نارنج دلخواهتان استفاده کنید.
در کوفته کاری، مزه کاری باید کاملا احساس شود. بااینحال می‌توانید میزان آن را به دلخواه، کم یا زیاد کنید.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: