شناسهٔ خبر: 71185820 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار مرکزی: سرمایه‌گذاری در تولید اولویت استراتژیک استان برای رشد اقتصادی است

خمین - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: تقویت پایدار تولید، ایجاد اشتغال و سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف تولیدی برنامه اولویت‌دار مدیریت ارشد استان در دولت وفاق ملی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا ، مهدی زندیه وکیلی روز سه شنبه در نشست شورای اداری محلات و افتتاح همزمان پروژه‌های عمرانی این شهرستان با تبریک اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر در فرهنگسرای اندیشه این شهر، افزود: این رویکرد نه‌تنها به رشد اقتصادی کمک می‌کند بلکه زمینه‌ساز توسعه زیرساخت‌های صنعتی و افزایش رقابت‌پذیری در بازارهای داخلی و خارجی خواهد بود.

وی ادامه داد: با فراهم‌سازی بسترهای مناسب برای سرمایه‌گذاران، استان ما در صدد است تا به قطب تولید در کشور تبدیل شود و به توسعه پایدار دست یابد.

استاندار مرکزی اظهار کرد: برخلاف تحریم‌های ظالمانه و شرایط سخت اقتصادی یک برنامه توسعه‌ای برای این استان هدف‌گذاری شده است.

زندیه‌وکیلی ادامه داد: با توجه به ظرفیت‌های بی‌نظیر استان در بخش‌های صنعتی و کشاورزی زمینه کار فراهم است و در سایه اتفاق نظر مجمع نمایندگان و استانداری مرکزی می‌توان کارهای بزرگی در استان انجام داد.

استاندار مرکزی بیان کرد: وفاق ابتدا باید بین مسئولان ایجاد شود تا در حوزه توسعه اقتصادی و عمرانی تحولاتی ایجاد و زمینه افزایش فرصت شغلی در استان شود.

زندیه وکیلی ادامه داد: برخلاف وجود ظرفیت‌های بی‌نظیر در این خطه، استان اما هنوز جایگاه خود را در حوزه‌های عمرانی و اقتصادی پیدا نکرده و باید تلاش کنیم تا اتفاقات خوب در استان بی‌افتد.

وی تاکید کرد: بسیاری از مشکلات را می‌توان با همدلی حل کرد و امروز برای پیگیری در زمینه‌های اقتصادی و عمرانی نیازمند فضای آرامش سیاسی هستیم.

استاندار مرکزی با اشاره به توانمندی‌های داخلی شهرستان محلات گفت: این ظرفیت‌ها باید پرورش پیدا کند تا به توسعه یافتگی دست پیدا کنیم.

زندیه وکیلی افزود: حوزه گردشگری یکی از ظرفیت‌های مغفول مانده محلات است و باید با همفکری و ایده‌پردازی مسئولان استانی و شهرستانی، این بخش توسعه یابد.

وی، کوتاهی و تعلل در امور مربوط به سرمایه گذاری را خط قرمز استانداری مرکزی عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذاری و تولید با معیشت مردم و توسعه اقتصادی مرتبط است.

استاندار مرکزی اضافه کرد: شهرستان محلات مانند گوهری در استان مرکزی می‌درخشد و با تلاش بیشتر شرایط بهتری برای این شهرستان و استان رقم خواهد خورد.

زندیه وکیلی افزود: هرساله در بهمن ماه پروژه‌هایی که پس از هفته دولت تکمیل می شوند به بهره برداری می‌رسند.

وی ادامه داد: در محلات تعدادی از پروژه‌های محلات و نیم ور بهره‌برداری شد و خوشبختانه اقدامات خوبی در این شهرستان انجام شده است.

وی گفت: سالن فرهنگسرا نیز پس از چندین سال متروکه بودن با اعطای تسهیلات فعال شده است.

استاندار مرکزی گفت: محلات به جز اینکه مرکز کشاورزی استان است، مرکز فرهنگی و اجتماعی مانند فعالیت‌های قرآنی و هنر نیز هست و امروز به نشاط اجتماعی نیاز داریم تا در کنار مسائل اقتصادی تا در قطب اقتصادی و صنعتی به رشد و شکوفایی برسیم.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: با افتخار امسال آغاز چهل و هفتمین سال پیروزی انقلاب اسلامی را جشن می‌گیریم در حالی‌که با مشکلاتی مواجه‌ایم که بخشی از آن به تحریم و بخشی به فقدان مدیریت مربوط است.

محمد جلالی ادامه داد: مدیران باید تلاش کنند تا از گردنه سخت ناترازی‌ها و سختی معیشتی مردم با موفقیت و سرافرازی گذر کنیم.

وی با تاکید بر پرهیز از دو قطبی سازی جامعه گفت: همه ما باید دولت را حمایت کنیم.

سرپرست فرمانداری شهرستان محلات نیز در این شورا گفت: ۵۳ پروژه با اعتباری بالغ بر چهار هزار و ۲۱۰ میلیارد ریال در دهه مبارک فجر در این شهرستان بهره پ‌برداری می شود.

حسن خزائی پور ادامه داد: با بهره‌برداری از این تعداد طرح زمینه ۲۲۰ فرصت شغلی مستقیم و ۳۶۰ فرصت شغلی می شود.

وی ادامه داد: محلات بعنوان پایتخت گل ایران چشم انتظار دولت چهاردهم برای تسهیل در صادرات این محصول آن است.

سرپرست فرمانداری محلات بیان کرد: مردم این شهرستان سابقه ۸۰ ساله در تولید گل دارند و ۳۰ درصد مردم این این خطه در زمینه تولید گل مشغول به کار هستند.

خزائی پور گفت: در محلات ۷۰۰ واحد گلخانه وجود دارد و ۹۰ درصد سطح زیر کشت گل استان مرکزی و ۱۸ درصد سطح زیر کشت گل کشور در این شهرستان است و سالانه بیش از ۲۳۵ میلیون واحد و ۳۵۹ نوع در گلخانه‌های تونلی و باز محلات تولید می‌شود.

وی ادامه داد: فقدان زیرساخت های لازم برای صادرات حلقه مفقوده ارزش افزوده تولید گل در محلات است.

سرپرست فرمانداری محلات افزود: ۲ درصد سنگ‌های ساختمانی و ۱۲ درصد سنگ تراوتن کشور در محلات تولید می شود و ۱۳ درصد سنگ کشور و سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن سنگ تولید می‌شود.

وی با اشاره به بلاتکلیفی ۲۰ ساله جاده زیرآب محلات که منجر به تصادفات بسیار در طول سال می شود و زیرگذر محمدآباد در جاده نیم ور به سمت محلات از دیگر مشکلات عمده شهرستان است.

سرپرست فرمانداری محلات گفت: براساس تبصره ۶ ماده ۱۴ قانون معادن، ۱۵ درصد حقوق معادن باید در همان شهر هزینه شود و از متولیان امر انتظار داریم که نسبت به تحقق آن همکاری کنند.

شهردار محلات نیز در این نشست گفت: بودجه امسال شهر محلات بیش از ۲ هزار و ۴۶۰ میلیارد است و ۸۷۰ میلیارد ریال از این بودجه جاری و باقی عمرانی است.

عزیز تقی زاده بیان کرد: ۳۵ درصد بودجه، جاری و مابقی عمرانی است.

وی ادامه داد: در حوزه برندسازی شهری، ظرفیت‌های شهرستان مانند تولید گل و ماهیان زینتی اولویت‌های شهرداری محلات است.

شهردار محلات گفت: شهرداری محلات ،۲۷ کیلومتر فیبر نوری در این شهر به منظور هوشمندسازی شهر در حال اجرا دارد.