شناسهٔ خبر: 71182458 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

استان کرمان میزبان همایش بین‌المللی اربعین و فرهنگ مقاومت

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت:استان کرمان در تاریخ ۲۳ و ۲۴ بهمن ماه پذیرای میهمانانی از ۴۰ کشور جهان در همایش بین‌المللی اربعین و فرهنگ مقاومت خواهد بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، حجت الاسلام والمسلمین علی عارفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در این دیدار با سردار نظری فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان به مناسبت روز پاسدار ضمن تبریک این روز ، گفت: استان کرمان در تاریخ ۲۳ و ۲۴ بهمن ماه میزبان میهمانانی از ۴۰ کشور دنیا در همایش بین‌المللی اربعین و فرهنگ مقاومت خواهد بود.

وی، با اشاره به فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمان عنوان کرد: این دانشگاه به عنوان یکی از دانشگاه‌های تیپ یک علوم پزشکی در کشور شناخته می‌شود و از نظر علمی و زیربنایی جزو دانشگاه‌های برتر کشور است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان همچنین به نقش فعال ۱۵۰ روحانی در دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اشاره کرد و از برگزاری برنامه‌های عمره و عتبات عالیات ویژه دانشجویان و کارکنان خبر داد، و افزود:۸۰۰ دانشجو و استاد این دانشگاه به مراسم عمره اعزام شده‌اند.

سردار نظری فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان به همراه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با وی، گفت:روز پاسدار به مناسبت ولادت امام حسین (ع) نام‌گذاری شده است. این تصمیم به تدبیر حضرت امام (ره) و با اندیشه ناب ایشان انجام گرفت. ما باید با همان شعور حماسی وعاشورایی از نظام اسلامی و دستاورد‌های انقلاب دفاع کنیم. سبزپوشان سپاه در طول تاریخ همواره در این مسیر ایستاده‌اند و ما از خدا می‌خواهیم که در ادامه بتوانیم لیاقت این مسئولیت و لباس پرافتخار را داشته باشیم.

وی افزود:سپاه و بسیج از همان ابتدا کار در زمینه‌های بهداشتی، درمانی و مسائل مختلف دیگر فعالیت‌های زیادی انجام داده‌اند. پس از جنگ، به ویژه در موضوع واکسیناسیون فلج اطفال، پیگیری‌های فراوانی صورت گرفت، در طول این سال‌ها، سپاه با توجه به انعطاف‌پذیری که دارد، هر زمان که نیاز باشد، وظیفه خود می‌داند که کمک کند. ممکن است روزی این کمک‌ها در زمینه‌های پزشکی، عمران، آبادانی یا حتی دفاعی باشد. در هر زمینه‌ای که نیاز باشد، ما موظف به کمک هستیم و حتی اگر در طول سال ابلاغیه خاصی نداشته باشیم، در صورت مواجهه با بحران‌های محلی، وظیفه خود می‌دانیم که کمک کنیم، چون این تکلیف و رسالت ما است.

سردار نظری بیان داشت: در ایامی که ویروس کرونا آمد. در تولید ماسک، مواد ضدعفونی و ... کمک کردیم ما خیلی از سوله‌هایمان را در اختیار گذاشتیم تا به بیمارستان‌ها کمک کنیم.

وی عنوان کرد:بعد از شهادت حاج قاسم، ما تصمیم گرفتیم یک قرارگاه تشکیل دهیم. چرا که حاج قاسم یکی از بزرگترین اقداماتش، یا به عبارت بهتر، نظامات فکری و عملی‌اش، کمک به مردم بود. در کرمان چند مسئله مهم داشتیم. اولاً، مشکل آب بود. در بعضی ازروستا‌ها آب آشامیدنی نداشتند و مجبور بودند برای تأمین آب از چهار یا پنج کیلومتری آب بیاورند. این موضوع اولویت اول ما بود، موضوع دوم، بهداشت و درمان بود. مسأله آب و بهداشت به هم مرتبط بودند و ما تمرکزمان بر روی این موضوعات گذاشتیم.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در پایان گفت:پاسداری تنها به لباس سبز مربوط نیست، هر کسی که در هر جایی دغدغه‌مند باشد و برای خدمت و کمک به نظام و انقلاب و دستاورد‌های آن تلاش کند، پاسدار است. فرقی نمی‌کند؛ شما نیز که در حیطه کاری خودتان شب و روز مجاهدت می‌کنید و زحمت می‌کشید، به نوعی پاسدار هستید.

دکتر مرتضی هاشمیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، نیز ضمن تبریک روز پاسدار و اعیاد شعبانیه، به ویژگی‌های خاص حوزه ماموریتی دانشگاه در زمینه حوادث و سوانح رانندگی و حوادث طبیعی اشاره کرد و گفت: “حوزه‌های بهداشت، درمان و آموزشی باید به صورت تخصصی مورد توجه قرار گیرند. "

وی بر اهمیت حمایت سپاه و بسیج از برنامه‌های دانشگاه در راستای افزایش امیدآفرینی و رضایتمندی مردم تأکید کرد.