شناسهٔ خبر: 71161643 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

افزوده شدن ۴۰ هکتار فضای سبز به اهواز

رییس شورای اسلامی کلانشهر اهواز از افزوده شدن ۴۰ هکتار فضای سبز در سه سال اخیر به این کلانشهر خبر داد و گفت: احداث بوستان ۱۴۰ هزار متری گل نرکس نیز در راستای توسعه فضای سبز به عنوان یکی از مهمترین شاخصی مدیریت شهری اهواز انجام خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمد مهدی مطیعی بیان کرد: طی سه سال اخیر در ۱۳۰ هکتار باز زنده‌سازی ساحل رودخانه کارون اهواز و کاشت نهال در ۲۵۰ هکتار از کمربند سبز اهواز انجام شده است.

وی گفت: در سال ۹۱ قانونگذار مشخص کرده شهرداری اهواز مکلف با درختکاری در یکهزار و ۲۰۰ هکتار از هفت هزار و ۲۰۰ هکتار کمربند سبز این شهرستان است که به صورت کامل به تعهد خود عمل کرده است.

مطیعی افزود: همچنین در مدت سه سال اخیر واکاری (کاشت نهال جدید به جای نهال از بین رفته) ۲۰۰ هکتار از کمربند سبز اهواز توسط شهرداری انجام شده است.

رییس شورای اسلامی کلانشهر اهواز توسعه و ایجاد فضای سبز را منوط به انجام اقدامی اصولی و علمی و پایدار دانست.

وی با اشاره به هجمه‌های صورت گرفته علیه شورای ششم شهر اهواز گفت: به‌رغم همه چالش‌های پیش آمده، همه نشست‌های این شورا برای بررسی لوایح و بررسی مصوبات کمیسیون‌های تخصصی برگزار کرده است.

بر اساس استاندارد‌ها باید سرانه فضای سبز برای هر نفر ۲۲ متر مربع باشد که اهواز با استاندارد فرسنگ‌ها فاصله دارد.