شناسهٔ خبر: 71165979 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

 سید حسن خمینی: جنگ روایت‌ها را فراموش کردیم

شهرری - ایرنا - حجت الاسلام سید حسن خمینی یادگار امام راحل گفت: ما جنگ روایت‌ها را فراموش کردیم یا به هم پرداختیم و از دشمن اصلی غافل شدیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید حسن خمینی روز دوشنبه در آیین تجدید میثاق رئیس و جمعی از مدیران سازمان صداوسیما با آرمان‌های امام خمینی (ره) اظهار داشت: سال‌های اول انقلاب‌ ما در جنگ روایت‌ها پیروز شدیم.

وی بابیان اینکه مسئولیت این حوزه با صاحبان تریبون و هرکسی است‌ که قدرت‌ تبیین دارد، افزود: امام در جنگ روایت‌ها با همان کاست‌ها انقلاب‌ را بردند و غرب را با همه امپراتوری رسانه‌ای شکست دادند.

یادگار امام راحل خاطرنشان کرد: جنگ روایت‌ها فقط پسینی نیست، بلکه خیلی وقت‌ها پیشینی است؛ یعنی آنچه که می‌خواهد اتفاق بیفتد، چطور اتفاق می‌افتد.

حجت الاسلام سید حسن خمینی اضافه کرد: خیلی وقت‌ها روایتی می‌سازند که اتفاقی را رقم بزنند، نه فقط اتفاقی در گذشته‌ را وارونه جلوه‌ بدهند.

وی تصریح کرد: اگر توانستید میدان بازی را از آنچه او تعریف می‌کند تغییر بدهید، برده‌اید اما اگر در میدان او بازی کنید، باخته‌اید.

یادگار امام راحل یاداور شد: طالبان با تغییر میدان می‌گویند زن باید از عرصه‌ اجتماع بیرون برود.

 سید حسن خمینی: جنگ روایت‌ها را فراموش کردیم

رییس سازمان صداوسیما نیز در این مراسم گفت: منطق عقلانی امام‌ یعنی دوری از انفعال و تحجر، ممکن‌ است رسانه‌های آلوده خارجی بخواهند امام و انقلاب‌ را تحریف کنند

پیمان جبلی با بیا اینکه منطق انقلاب منطق مقاومت است، اظهار داشت: وقوع انقلاب‌ اسلامی نه تنها پیش‌بینی سیاسیون را بر هم زد، بلکه حتی پیش‌بینی جامعه‌شناسان را بر هم زد.

رییس و جمعی از مدیران سازمان صداوسیما روز دوشنبه با حضور در حرم مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، با آرمان های حضرت امام خمینی (ره) تجدید میثاق کردند.

تجدید میثاق معاونان و کارکنان وزارت کشور با آرمان‌های امام(ره)

 معاونان و کارکنان وزارت کشور با حضور در حرم امام خمینی(ره) با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تجدید میثاق کردند.