شناسهٔ خبر: 71156881 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سرپرست دانشگاه بجنورد منصوب شد

بجنورد-ایرنا- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی «قربانعلی اسدی» را به عنوان سرپرست دانشگاه بجنورد منصوب کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه بجنورد، «حسین سیمایی» در این حکم انتصاب خطاب به قربانعلی اسدی آورده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی به موجب این حکم به عنوان سرپرست دانشگاه بجنورد منصوب می‌شوید و از جناب‌عالی انتظار دارد با توکل به خداوند سبحان سرپرستی آن دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب و سند دانشگاه اسلامی به انجام رسانید.

در بخش دیگری از این حکم آمده است: امیدوارم با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب‌نظران، وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید.

وزیر علوم همچنین در نامه جداگانه‌ای از خدمات دکتر محمد شیخ‌زاده رئیس سابق دانشگاه بجنورد در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

«قربانعلی اسدی» متولد سال ۱۳۴۶ در روستای توده از توابع شهرستان شیروان است و دارای دکتری (Ph.D) زراعت از دانشگاه فردوسی مشهد، کارشناسی ارشد حشره شناسی کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس تهران و کارشناس مهندسی کشاورزس (گیاه پزشکی) دانشگاه تهران است.

معاون اداری و مالی دانشکده کشاورزی، رییس دانشکده کشاورزی و سرپرست مجتمع آموزشی تحقیقاتی دانشگاه فردوسی مشهد از جمله سوابق اجرایی قربانعلی اسدی است.

دانشگاه بجنورد یکسال پس از تاسیس استان خراسان شمالی در سال ۱۳۸۴ با پذیرش دانشجو در ۲ رشته کارشناسی و یک رشته کاردانی تاسیس شد و اکنون شمار رشته‌های آن به ۸۰ رشته در مقاطع مختلف رسیده است.

این دانشگاه اکنون حدود پنج هزار دانشجو دارد که در رشته های مختلف و در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشکده های فنی و مهندسی، هنر، علوم انسانی، علوم پایه و دانشکده کشاورزی شیروان تحصیل می کنند.

۲۸ هزار دانشجو دختر و پسر در ۳۳ مرکز شامل دانشگاه‌های دولتی، آزاد، غیر انتفاعی، پیام نور، فنی و حرفه ای، جامع علمی و کاربردی و فرهنگیان خراسان شمالی تحصیل می کنند.