شناسهٔ خبر: 71156790 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

بازرسی از ۴۳۰ واحد خدماتی در خوزستان

مدیرکل استاندارد استان از انجام بازرسی از واحد‌های ارائه دهنده خدمات در خوزستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرکل استاندارد خوزستان از انجام بازرسی از واحد‌های ارائه دهنده خدمات از جمله: هتل آپارتمان‌ها، مدارس، پایانه‌های مسافری برون شهری، فرودگاه‌ها، ایستگاه‌های قطار بین شهری، مراکز پستی، خانه‌های سالمندان و باشگاه‌های ورزشی توسط کارشناسان این اداره کل در ۱۰ ماه سال‌جاری خبر داد.

علی داوودی گفت : طی بازرسی‌های صورت گرفته توسط کارشناسان استاندارد استان در ۱۰ ماه سال‌جاری، از ۴۳۰ واحد خدماتی بازرسی بعمل آمد.

وی بیان کرد : در بازرسی از فعالیت‌های صورت گرفته در مراکز خدماتی تعداد ۳۰۳ مدرسه ابتدایی، ۳ هتل آپارتمان، ۶ پایانه مسافری برون شهری، یک فرودگاه، یک ایستگاه قطار بین شهری، ۳ خانه سالمندان، ۳۴ سالن ورزشی، ۱۹ قالیشویی و ۶۰ دفتر پستی، مورد بازدید و بازرسی توسط کارشناسان این اداره کل صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به استمرار بر انجام بازرسی‌ها و اعمال نظارت‌های این اداره کل در استان، امید است بتوانیم مشکلات موجود را به حداقل رسانده و رضایتمندی همه ذینفعان را فراهم نماییم.