شناسهٔ خبر: 71155859 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

«خاطرات زیر زمینی» و «تازه نفس» از شبکه‌های امید و مستند

مجموعه مستند «تازه نفس»، از شبکه مستند و مجموعه پویانمایی «خاطرات زیرزمینی»، از شبکه امید پخش می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  مجموعه پویانمایی «خاطرات زیرزمینی» از تولیدات مرکز پویانمایی صبا، در ایام الله دهه فجر رویدادها و وقایع قبل و حین انقلاب اسلامی را روایت می کند.

این پویانمایی به تهیه کنندگی و کارگردانی حجت عیدی، در ۳۰ قسمت تولید شده است و هر روزساعت ۹:۳۰ پخش می شود.

قهرمان داستان مجموعه «خاطرات زیرزمینی»، یک نوجوان شهرستانی به نام روزبه است. روزبه به تهران سفر می‌کند و درخانه قدیمی پدر بزرگ خویش ساکن می‌شود. پدر بزرگ او یکی از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای زمان دفاع مقدس بود که در همان سال‌های جنگ شهید شد.

روزبه در زیرزمین خانه پدربزرگ شهیدش، با یک اتاق مخفی مواجه می‌شود که در آن اعلامیه‌ها و نوار‌های قدیمی انقلابی وجود دارد. او با گوش کردن نوار‌ها در خیال خود به همراه پدر بزرگش وارد رویداد‌ها و وقایع انقلاب مانند سیزده آبان و ۱۷ شهریور می‌شود.

<div id="video-display-embed-code_11989572"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4446186/11989572?width=600&height=350"></script></div>
 
مجموعه مستند «تازه نفس»، با روایت موفقیت جوانان از شبکه مستند پخش می‌شود.
این مجموعه مستند به داستان موفقیت جوانان ایرانی می‌پردازد که در زمینه‌های مختلف علمی، ورزشی، هنری و تخصصی به مفاخر ایران زمین تبدیل شده‌اند.
این مجموعه شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۸:۰۰ پخش و روز بعد ساعت ۵:۰۰ و ۱۳:۳۰ بازپخش می شود.
<div id="video-display-embed-code_11989645"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4446186/11989645?width=600&height=350"></script></div>