شناسهٔ خبر: 71153157 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

فیلم «آبستن» درامی ملتهب

مصطفی و محمد برادرهای محسن تنابنده هستند که در اولین تجربه کارگردانی‌شان به صورت مشترک فیلم آبستن را مقابل دوربین برده‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «آبستن» یک درام اجتماعی است که در سانس چهارم روز سوم جشنواره فیلم فجر روی پرده رفت.

خلاصه داستان فیلم آبستن

در خلاصه داستان رسمی فیلم آبستن آمده: «شده یه کاری کنی بعدش تا سر حد مرگ پشیمون شی؟ شده پشیمون شی ولی دلت نذاره بی‌خیال شی؟ من کاری کردم که مثل سگ پشیمونم…» فیلم، قصه چند انسان سرگشته است که هر کدام درگیر مشکلی شخصی هستند و در مرز آستارا در کلبه‌ای در کنار آب جمع شده‌اند تا به کمک یک آدم‌پران به صورت قاچاقی از مرز خارج شوند، اما…

بازیگران و عوامل فیلم آبستن

عباس غزالی، سوگل خلیق، توماج دانش بهزادی، رها خدایاری، مجتبی شفیعی، تیما تقی‌زاده، عماد درویش و ملیسا چوپانی در آن نقش‌آفرینی کرده‌اند.

مصطفی و محمد تنابنده کارگردانان فیلم سینمایی «آبستن» هستند که پیش از این، در مقام نویسنده و دستیار کارگردان در سینما و تلویزیون فعالیت می‌کردند. محمد تنابنده و وحید جعفری فیلمنامه‌نویسان این اثرند و جلال تیموری تهیه کنندگی آن را به عهده داشته است.

مجری طرح: علیرضا نظارات، مدیر فیلمبرداری: عاطف امیری، مدیر صدابرداری: امیر عاشق حسینی، موسیقی: فردین خلعتبری، طراح گریم: محمود دهقانی، دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز: وحید عبدالمجیدی، مشاور روانشناس فیلمنامه: دکتر رضا علی طرخان، طراح صحنه و لباس: سعید هنرمند، منشی صحنه: رعنا بهرخ، صداگذاری: آرش قاسمی، اصلاح رنگ و نور: فربد جلالی، مدیر تولید: امیر عزت‌زاده، مدیر امور پس از تولید: پیمان شاه‌محمدی و عکاس: پوریا نوری.

 

حاشیه‌های فیلم آبستن

  • آبستن را می توان یکی از فیلم های خاص جشنواره چهل و سوم به حساب آورد؛ چرا که تجربه دوباره فیلمبرداری پلان-سکانس است. پیش از این، فیلم ماهی و گربه هم چنین ایده‌ای در اجرا داشت و فیلم قاعده تصادف هم از ترکیب چند پلان‌سکانس ساخته شده بود.
  • فیلم مصطفی و محمد تنابنده، احتمالا از فیلتر مشاوره برادرشان محسن عبور کرده و این اتفاق با توجه به آشنایی خوب محسن تنابنده با فرآیند فیلمنامه می‌تواند یک امتیاز برای این اثر باشد.
  • فیلم یک روایت ملتهب دارد.
  • این فیلم تاکنون در چند جشنواره بین المللی شرکت کرده است.