امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده در مراسم بزرگداشت روز فناوری فضایی اظهار کرد: هر کس مجهز به علم است قدرت دست او خواهد بود. غربیها علم را سلطان میدانند تا بر طبیعت و محیط مادی تسلط پیدا کنند، اما ما علم را سلطان میدانیم برای تنظیم روابط عادلانه بین انسانها و کشورها و برای رقابت سالم با رقبا و تحت سلطه قرار نگرفتن؛ بنابراین بسیار ضروری است که در همه زمینهها رشد و توسعه پیدا کنیم.
به گفته امیر نصیرزاده، فضا، محور علم و آینده دنیا خواهد بود. به اندازه کافی در این حوزه عقب هستیم، بنابراین لازم است با سرعت بیشتری عقبماندگیها را جبران کنیم. ارتباط خوبی بین وزارت دفاع و ارتباطات و نیروی هوافضای سپاه و شرکتهای دانشبنیان و شرکتهای خصوصی شکل گرفته است.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح بیان کرد: وزارت دفاع با بیش از ۷۰۰۰ شرکت در ارتباط است و ما با بیش از ۱۳۰۰ شرکت همکاری نزدیک داریم. دانشمندان کشورمان این فرصت را دارند تا علم و دانش خود را برای تقویت و توسعه کشور به کار بگیرند. ما با پرتاب ماهوارهبر شروع کردیم و خلاء را تشخیص دادیم، چون با پرتاب ماهواره ایرانی مخالفت شد. در سال ۱۳۷۷ طرحهای اولیه تهیه شد و ۱۰ سال بعد ماهوارهبر سفیر را به فضا پرتاب کردیم و اکنون قائم ۱۰۰ و سیمرغ ماموریتهایشان را بدون خطا انجام دادند. در سامانههای کنترلی و ناوبری و زیرزمینی پیشرفتهایی داشتهایم که البته قابل تبادل با دنیا است.
به گفته امیر سرتیپ خلبان نصیرزاده، تا پایان بهمنماه دو پرتاب دیگر نیز انجام میدهیم و به بلوک انتقال مداری دسترسی پیدا میکنیم. ماهوارهبر سریر سنگینترین بار ماهوارهای را به فضا پرتاب خواهد داد. در محضر رئیسجمهور قول میدهم در این حوزه پیشرفتهای قابل توجهی را در این دولت انجام دهیم.