دکتر دانیال حسین زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیمار میانسالی که مورد عمل جراحی بازو قرار گرفت، از ۲ سال قبل توده ای در این ناحیه داشتند که این توده طی ماههای اخیر رشد خیلی زیادی پیدا کرد، به طوریکه تمام بازو و قسمتی از زیربغل بیمار را درگیر کرده بود.
فلوشیب جراحی دست دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان کرد: با بررسی اولیه با توجه به رشد و ابعاد تومور نیاز به چند مرحله جراحی بود که موفق شدیم در یک مرحله تمام تومور را از بدن بیمار خارج کنیم.
وی ادامه داد: وقتی افراد با یک توده در اندام خود مواجه می شوند حتما در مراحل اولیه برای تشخیص و پیگیری اقدام کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل اظهار کرد: در مراحل اولیه که توده کوچک است توصیه می شود توسط جراحی خارج شده چرا که میزان درگیری، آسیب در این مرحله بسیار کم است و در صورت عدم پیگیری ممکن است توده کل اندام بیمار را در برگیرد.
دکتر حسینزاده ادامه داد: در این بیمار، تومور به ناحیه ی زیر بغل گسترش و تمام عروق و اعصاب ناحیه را درگیر کرده بود اما موفق شدیم با حاشیه ی بسیار خوب تومور را ار بدن بیمار خارج کنیم به طوریکه عروق و اعصاب را به طور کامل آزاد کردیم.
فلوشیب جراحی دست دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه اگر این توده به ناحیهی عصب و یا عروق آسیب وارد میکرد، حفظ عضو زیاد محتمل نبود، توصیه کرد: افراد در صورت مواجه شدن با توده، به خصوص در مواردی که توده افزایش سایز پیدا می کند خیلی جدی پیگیری کنند که باعث تغییرات بدخیمی نشود.