شناسهٔ خبر: 71255144 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

هواشناسی برای کرمان تداوم باد و باران پیش‌بینی کرد

کرمان - ایرنا - اداره کل هواشناسی کرمان اعلام کرد که تا اواخر وقت فردا (یکشنبه) با فعالیت سامانه بارشی شاهد ناپایداری های جوی به صورت افزایش ابر، بارش پراکنده باران و وزش باد در سطح استان خواهیم بود،

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا در اطلاعیه روز شنبه هواشناسی آمده است: بارش ها در ارتفاعات نیمه جنوبی استان از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود و در برخی نقاط رگبار و رعد و برق با احتمال بارش تگرگ گاهی وزش باد شدید موقتی پیش بینی می شود که جاری شدن روان‌آب، آبگرفتگی معابر، لغزندگی و یخزدگی سطح جاده در مناطق مذکور دور از انتظار نیست.

بارش برف در ارتفاعات

براساس این گزارش، همچنین بارش در ارتفاعات و نواحی سردسیر به صورت برف خواهد بود؛ یکشنبه بر سرعت وزش باد در اکثر مناطق استان افزود خواهد شد و وزش باد به نسبت شدید تا شدید، خیزش گردوخاک، افزایش غلظت غبار و کاهش کیفیت هوا در نقاط مستعد بویژه نوار شرقی توفان گردوخاک رخ خواهد داد به طوری که احتمال اختلال در محورهای مواصلاتی بویژه در شمال و شرق استان نیز دور از انتظار نیست.

هواشناسی کرمان همچنین گزارش کرد دوشنبه و سه شنبه جوی به نسبت پایدار در غالب نقاط استان خواهیم داشت و مجدد از چهارشنبه با ورود سامانه بارشی به استان در غالب نقاط استان بویژه نیمه شمالی شرایط برای افزایش ابر، بارش پراکنده باران گاهی وزش باد مهیاست.

از نظر دمایی از دوشنبه کاهش دما در استان بویژه نیمه شمالی استان انتظار می رود و لاله زار بردسیر با دمای منفی سه درجه سردترین و شهداد با دمای مثبت ۲۵ درجه گرم‌ترین ایستگاه ثبت شده استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته بودند.

بیشینه و کمینه دمای شهر کرمان نیز به ترتیب ۱۶ و ۶ درجه بالای صفر بوده است.