شناسهٔ خبر: 71118387 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

سالانه دو هزار کودک فرزندخوانده می‌شوند

سرپرست دفتر مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور از رشد ۲.۵ برابری فرزندخواندگی خبر داد و گفت: سالانه ۲ هزار و ۵۰۰ کودک از طریق طرح‌های مختلف از جمله طرح میزبان و امین موقت به فرزندخواندگی می‌روند.

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس آنلاین، حمیدرضا الوند روز شنبه در نشست مادریاران مراکز نگهداری شبانه‌روزی کودکان و نوجوانان بی‌سرپرست و بدسرپرست، افزود: ۱۰ سال پیش سالانه هزار کودک به فرزندخواندگی می‌رفتند که اکنون این رقم به ۲۵۰۰ کودک رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: ۶۳۵ مرکز نگهداری کودکان در کشور فعالیت دارد که ۳۳ مرکز، شیرخوارگاه است. پنج هزار نفر در این مراکز فعالیت دارند و ۹ هزار نفر از کودکان در این مراکز خدمت می‌گیرند.


طراحی چهار برنامه برای توانمندسازی موفق فرزندان بهزیستی
سرپرست دفتر مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور از طراحی چهار برنامه برای توانمندسازی موفق فرزندان بهزیستی خبر داد و گفت: یکی از این برنامه‌ها تقویت باورهای دینی است. اگر می‌خواهیم برنامه توانمندسازی همه‌جانبه رقم بزنیم، باید بچه‌هایی را تربیت کنیم که متدین باشند.

الوند تاکید کرد: یکی از اهرم‌های کنترل کننده رفتارهای اجتماعی، تقویت باورهای دینی است. می خواهیم فرزندانی تربیت کنیم که ارزش‌های جامعه را تکریم کنند.

وی ادامه داد: می خواهیم تقویت باورهای دینی را به صورت یک مهارت فردی و اجتماعی عملیاتی کنیم.

کودکان باید مستقل باشند

سرپرست دفتر مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور گفت: دومین برنامه توانمندسازی موفق فرزندان بهزیستی این است که فرزندانی تربیت خواهیم کرد که مودب باشند.

الوند افزود: سومین برنامه توانمندسازی موفق فرزندان بهزیستی، مستقل بودن فرزندان است. باید به تقویت و توانمندسازی اقتصادی فرزندان توجه داشت. آن ها باید مدیریت اقتصادی را فراگیرند که چه شغلی انتخاب کنند که منجر به پولسازی شود.

وی موفق بودن فرزندان بهزیستی را چهارمین برنامه توانمندسازی موفق فرزندان بهزیستی عنوان کرد و گفت: فرزندان بهزیستی باید مهارت ها و توانمندسازی های اجتماعی و آموزشی را یاد بگیرند که چطور مسئولیت پذیر باشند.

سرپرست دفتر مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور در ادامه به نقش حائز اهمیت مادریاران در سه بخش سلامت اجتماعی، سلامت روانی و سلامت بهداشتی اشاره کرد و گفت: مشکلات عاطفی در رفتارهای فرزندان متجلی خواهد شد.

الوند با اشاره به سختی کار مادریاران در شیر دادن فرزندان گفت: آن ها باید همزمان به ۱۰ کودک شیر بدهند و مراقب باشند کودک در بلع دچار خفگی نشوند.